Радивилівська громада разом із всією країною вшановувала світлу пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 23.11.2020 10:06
Кількість переглядів: 408

Фото без описуРадивилівська громада разом із всією країною вшановувала світлу пам'ять Героїв Небесної Сотні.

У День Гідності та Свободи, в спільній молитві радивилівці згадували пам'ять усіх тих, хто загинув на Майдані, своєю жертовністю продемонструвавши щире прагнення багатомільйонного народу жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Хвилиною мовчання присутні вшанували також всіх українських воїнів, які загинули у війні на сході держави, відстоюючи її свободу.

За усталеною традицією, до пам’ятного знака Героїв Небесної Сотні представники влади територіальної громади поклали квіти.  Громадське віче-реквієм розпочали із Державного Гімну, потім присутні схилили голову у хвилині скорботи за всіма, хто загинув у боротьбі за волю та свободу України. До суботніх поминальних заходів долучилися працівники відділів та структурних підрозділів Радивилівської міської ради,  національної поліції, Радивилівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, громадські активісти. Поминальне богослужіння в пам’ять про загиблих провів настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці м.Радивилова о.Тарас (Сухожак).

У своєму післямолитвенному  зверненні священник висловив глибоку подяку громаді. Він зауважив, що навіть у важкий час загострення пандемії коронавірусу містяни, все ж, пам’ятають важливість подій новітньої української історії. Особливо тих, що були вписані в її сторінки кривавими рядками:

- У цьому складному сьогоденні  ми не маємо морального права забути всіх, хто мужньо боронив свою землю, а це і учасники АТО, які зараз продовжують захищати українські кордони, і учасники Революції Гідності, більше сотні з яких поклали на вівтар свободи й української державності найдорожче – життя, - наголосив священник.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних