В Радивилові побувала перша заступниця міністра охорони здоров’я

Дата: 19.11.2020 14:48
Кількість переглядів: 955

Фото без описуІз робочою поїздкою на Дубенщині днями перебувала перша заступниця міністра охорони здоров’я України Ірини Садов’як. Зокрема, вона відвідала Гощанську та Радивилівську центральну міську лікарні, центри первинної медико-санітарної допомоги у Гощі та Дубно, побувала у місцевих амбулаторіях.

«Під час спілкування із персоналом зрозуміла – усі причетні до боротьби з COVID-19 націлені на те, щоби якнайскоріше справитися із пандемією та зробити все, аби медична допомога і надалі надавалася безперебійно», - зазначила Ірина Садов’як.

Під час зустрічі із керівниками лікувально-профілактичних закладів Ірина Садов’як обговорила питання заробітної плати, забезпечення засобами захисту медиків, облаштування приймальних відділень, роботи швидких. В Радивилові перша заступниця очільника МОЗ підтримала діалог стосовно перспективи  статусу опорного медичного закладу Радивилівській центральній міській лікарні. Як зауважив директор  КНП "Радивилівська центральна міська лікарня" Федір Стецюк, відповідна інформація вже направлена на розгляд в Міністерство охорони здоров’я України. На прикладі Радивилівської лікарні, яка одна з найперших в країні перейшла із районного управління в міське, було відзначено успішну реалізацію медичної реформи в умовах децентралізації влади, - доповнив він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних