Щирістю емоцій, теплом сердець можна поділитися і через відео виступи: саме в такий спосіб учасники художньої самодіяльності Підзамчівського старостинського округу вшанували своїх сивочолих односельців у День ветерана.

Дата: 07.10.2020 11:38
Кількість переглядів: 633

«А я люблю життя своє! Воно дорожчає з роками», - під такою назвою співочий актив Будинку культури с.Підзамче провів онлайн-концерт, приурочений до Дня людей золотого віку, віку мудрості й досвіду. В подяку за те, що ними зроблено для нащадків за прожиті роки, молодші жителі старостинства влаштували вітальний виступ. Свої номери вони розмістили на онлайн-платформі, оскільки зібратися разом в одному залі зараз не випадає можливості.

- Ми вирішили провести цей концерт саме у онлайн-форматі, аби не наражати на ризик наших поважних слухачів. Присвятили цей творчий захід людям, які ступили у золоту осінь свого життя – це наші найстарші жителі, - коментує проведений захід Світлана Атаденко, директор філіалу «Будинок культури села Підзамче».   – Організаторами мистецької події було підібрано відповідний репертуар з веселими піснями, щоб слухачі хоч на деякий час забули про свої турботи і клопоти, знову відчули себе молодими. Бо пісня, мов ті цілющі ліки, повертає здоров’я, обнадіює і повертає радість до життя.

До перегляду цього концерту, як засвідчує довга стрічка вдячних відгуків, долучилося близько сотні жителів округу.

«Спасибі, що про нас не забуваєте!», «Онуки показували ваш чудовий концерт. Всі молодці! Так тримати!», «Многії літа всім!» - трепетні слова, що були залишені під кожним відеозаписом, якнайкраще демонструють, наскільки глибоко торкнулася людських сердець творча ініціатива.

За багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість, пісенні вітання найстаршим жителям старостинського округу присвятили учасники  ансамблю "Чисті роси",  солістка ансамблю Валентина Мельничук,  дует у складі Артема Дудкіна та Івана Мельника. Почесною виконавицею концерту стала 76-річна жителька села Круки Марія Гаврищук, яка подарувала старожилам громади пісню своєї мами і прочитала гумореску.

У мудрому повчанні зазначено: коли хочеш примножити добро,  будь і сам на добро щедрий.  Люди старшого покоління є хранителями народної мудрості. Висловлюючи їм свою вдячність мовою творчості,  учасники концерту відчули неймовірну віддачу позитивних емоцій. А пісня вкотре допомогла вибудувати місток єдності між поколіннями.

Наталка ЯнчинФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних