Радивилівська ОТГ долучилась до освітньої кампанії з безпеки дітей та молоді

Дата: 23.09.2020 09:57
Кількість переглядів: 767

Фото без описуЗа підсумками піврічного навчання та засвоєння програми курсів-практикумів, служба у справах дітей Радивилівської міської ради отримає відповідний сертифікат: здобутий досвід дозволить більш комплексно підійти до питань організації безпечного середовища серед учнівської молоді й підлітків та його контролю.

Слухачами комплексного навчального туру, який стартував у квітні цього року, стали представники 24 областей, 156 населених пунктів, загалом це 1258 фахівців з центральної України – 28%, північної – 25%, західної – 17%, східної – 15%, південної – 15%. Основну аудиторію складали працівники закладів соціальної сфери, керівники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти і науки, а також закладів соціальної сфери. З них 485 осіб підписали договір з громадською організацією «Traffic Challenge».

Впродовж лекційного курсу та курсу практичних тренінгів учасники проєкту дізналися від сертифікованих тренерів та доповідачів про те, як правильно діяти в різних моделях життєвих небезпеки. Швидко пролетіли 18 тижнів навчання, прослухано 108 лекцій, за результатами курсу 302 осіб отримають сертифікати з рецензією НАН України по хімічній та радіаційній безпеці, AVC з надзвичайних ситуацій, Behaviour, Інституту стандартів безпеки та Інституту психології. З Рівненської області диплом Національної програми отримають представники міст Рівне, Дубна та Радивилова. 

Олена Пісарєва, начальник служби у справах дітей Радивилівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних