У СВІТЛІ ПЕРСПЕКТИВ

Дата: 22.09.2020 15:53
Кількість переглядів: 789

Фото без описуМонтаж вуличної електромережі з використанням енергозберігаючих ламп провели в селі Малі Гайки Дружбівського старостинського округу.

- В процесі кріплення ліхтарів та прокладання електролінії було задіяно автомобільну вишку міської ради, за кошти з місцевого бюджету придбали всі необхідні  матеріали та обладнання, - надав коментарі  в.о. старости Леонід Юсюк. - Тепер справа за технічною документацією на підключення, і електролінія освітлюватиме село. Жителі Малих Гайків в очікуванні цієї події.  Хоч село й невелике, але на цій території проживають чимало молодих сімей, п’ятнадцятеро учнів доїжджають звідтіля на навчання у Дружбівську школу. Тому люди вдячно відгукуються про кожну ініціативу, яка піднімає на вищий рівень благоустрій в сільських населених пунктах.  Адже на ці блага цивілізації тут чекали не один десяток років… У підсумку, уже маємо підведене вуличне освітлення у селах Дружбі , Новоукраїнському, тепер і в Малих Гайках. Освітлено, практично, увесь наш старостинський округ, - підсумовує в.о. старости.

Від початку цього року в населених пунктах старостинських округів Радивилівської ОТГ активним темпом реалізовувалися проекти з облаштування вуличного освітлення в селах громади. У переліку стовідсоткового виконання робіт - села Підлипки , Адамівка та Стоянівка Підзамчівського старостинського округу. Завершили цей процес і в Перенятині.

Впродовж 2020 року  працівниками Радивилівської  міської ради (а це водій автовишки, електрик та  робітник з благоустрою) прокладено  10,5 км. повітряних  кабельних  ліній, встановлено понад 200  світильників, обладнано 6 вузлів обліку електроенергії, замінено 350  ламп, відремонтовано  40  світильників. Завдяки  використанню  власної  автовишки  й тому факту, що  виконання робіт було здійснено працівниками  міської ради,  економія  бюджетних коштів  лише у 2020 році  склала  понад 350 тис. грн.

Не менш об’ємні  масштабні роботи, пов’язані із освітленням сільських населених пунктів, здійснено і в  2019-му. Тоді вуличні ліхтарі засвітились у Прісках, Копанях, Стариках, Батькові. Для цих потреб Радивилівською міською радою було придбано та встановлено 186 світильників з світлодіодними  лампами, прокладено 11, 1 кілометра повітряної лінії. У  попередньому 2018 році вдалося прокласти 9,8  кілометра електроліній по селах громади та встановити 186  світильників. Роботи з модернізації та  поліпшення  вуличного освітлення  постійно проводяться  також і в Радивилові, де  встановлено  нові ліхтарі на вулицях О. Невського, Почаївській, Сонячній, Молодіжній, частині вулиць Тиха і Квіткова. В даний  час  виготовлені  та погоджені  проєктно-кошторисні документації на  облаштування вуличного  освітлення в с. Батьків, на вулиці Почаївській, та в с. Казмірі  на вулиці Тарасюка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних