Розпочалось будівництво нового тротуару на Почаївській

Дата: 22.09.2020 12:20
Кількість переглядів: 765

Фото без описуМікрорайон Цибухів – одна із тих локацій, де тепер Радивилівською міською радою повномасштабно реалізовується ще один важливий інфраструктурний об’єкт.  Вздовж автотраси по вулиці Почаївській, майже до села Немирівки, за кошти з міського бюджету прокладають пішохідну смугу.

За цим маршрутом щодня курсують сотні автівок, а в напрямку залізничного вокзалу спостерігається не менш щільний потік громадян.  Облаштування тротуару на цьому відрізку дороги, яка після проведеного ремонту, без сумніву, тільки збільшить інтенсивність автотрафіку, входить у комплекс заходів з благоустрою та безпеки пішоходів, запланованих цьогоріч міською радою. Кошторисна вартість зазначеного об’єкта становить 1 300 000 гривень,  загальна протяжність пішохідної смуги складатиме 1044 метрів, її  ширина  - 1,5 метра.

Капітальний ремонт тротуару по вулиці Почаївській стартував ще у вересні, зазначають у міській раді. Орієнтовно у жовтні завершаться роботи, тоді об’єкт  буде прийнято  в експлуатацію.

 Починаючи від залізничного переїзду і аж до крайнього будинку приватного житлового сектору на Почаївській, ремонтники уже закладають контури під майбутній тротуар. На розчищену смугу вздовж дороги вивезено щебінь та бордюри. Підрядні роботи виконують працівники ПП «ГАРАНТ-БУД».  За остаточним узгодженням, пішохідний тротуар буде покритий асфальтобетоном.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних