ДІТЯМ ВІДНОВЛЮЮТЬ ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК. В ЦЕНТРІ МІСТА

Дата: 22.09.2020 11:34
Кількість переглядів: 819

Фото без описуНемає більш цінної і щирої емоції, аніж посмішка малечі: врешті-решт, саме для цього всі ми, дорослі, живемо і працюємо.

Починаючи з минулого тижня, Радивилівською міською радою проводяться роботи з капітального ремонту одного з ігрових майданчиків, що на площі Незалежності. Відновлені гойдалки та каруселі в найближчому часі знову  стануть епіцентром радісного дозвілля міської дітвори.

Як зазначив  Віктор Ісюк, перший заступник міського голови, увесь обсяг робіт на дитячому майданчику заплановано здійснити власними силами. А це означає, що для необхідної модернізації за кошти з міського бюджету уже придбали всі необхідні розхідні матеріали: дошки, фурнітуру, фарбу. Лагодити ж поламані та понищені вандалами елементи ігрового майданчика будуть спеціалісти міської ради та працівники бригади з благоустрою. Знадобилося всього кілька днів, і роботу уже видно за результатом: на території майданчика замість поламаних оперативно встановили надійні дерев’яні підпори. Усе, що було потрощено, виламано та по-варварськи понищено, замінюють, укріплюють та обновляють. Відремонтований майданчик за його функціональними якостями, в підсумку, нічим не поступатиметься заводським ігровим комплексам. Єдине, що відрізнятиме його, то це матеріальні затрати. Як зазначили у міській раді, з бюджетних видатків така реставрація обійдеться втричі дешевше, аніж закупівля нового майданчика. Цей практичний підхід в організації господарської діяльності у громаді дозволяє проводити доволі потужний комплекс ремонтних та відновлювальних робіт одразу по багатьох напрямках місцевої  інфраструктури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних