Громада долучилась до наймасштабнішого прибирання країни

Дата: 21.09.2020 12:50
Кількість переглядів: 955

Фото без описуРазом із мільйонами активістів зі 180 країн світу, жителі Радивилівської ОТГ 19 вересня, у Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», організували толоку.

Спільними зусиллями радивилівців було покращено благоустрій в міському парку відпочинку ім. Шевченка. У перший день вихідних тут відбувся багатолюдний «суботник». Загальна ідея акції полягала в тому, щоб привернути увагу громадськості до глобальної проблеми із засміченням навколишнього середовища та ініціювати її вирішення у місці свого проживання.

Усі  охочі, хто відгукнулися на ініціативу Радивилівської міської ради та громадських активістів молодіжної ради «Ідея», яка діє при відділі освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради з необхідним для прибирання інвентарем зранку були на обумовленій локації - наводити в парку чистоту та порядок. Варто зазначити, що акція відбулася із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки.

Кінцевий результат задовольнив загальні очікування: вкотре спрацював на успіх обраний девіз «Разом ми - сила». Треба сказати, що, орієнтуючись на це правило, у територіальній громаді вдалось реалізувати ще один суспільно-значущий проєкт.

…Прибраними парковими алеями велично ступає в наше місто ошатна осінь. Попереду – мальовнича пора золотого жовтня. У парку в цей час завжди по-особливому красиво, розкіш осінньої палітри, теплі сонячні дні приваблюють містян до прогулянок та фотосесій.

За великі успіхи у великому прибиранні, організацію та проведення акції чистоти актив молодіжної ради «Ідея» висловили подяку міській раді, керівництву відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, працівникам КЗ «Радивилівська школа мистецтв», Будинку культури, бібліотеки, Будинку школяра, Радивилівського історичного музею, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, педагогам обох Радивилівських ліцеїв, усім активним жителям нашого міста, які цього дня присвятили свій час наведенню порядку на своїх вулицях, подвір’ях, прилеглих до них територіях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних