Новий автобус привіз школі… свято!

Дата: 18.09.2020 21:01
Кількість переглядів: 960

Фото без описуВ найчисельніший освітній заклад громади - Радивилівський ліцей №2 ім.П.Г.Стрижака - міський голова М.А.Карапетян сьогодні передав комфортабельний шкільний автобус серії «Богдан» для регулярних перевезень дітей, педагогів на навчання та місця роботи. На цей час тут здобувають освіту більше дев’ятиста учнів.

Новим автобусом доїжджатимуть на уроки діти, які проживають в селах Бугаївці та Опарипсах.

Така подія стала сенсаційною в житті ліцею і привнесла яскравих святкових мотивів у закінчення навчального тижня. Одним із вагомих досягнень в ракурсі організації якісного освітнього процесу в громаді назвав цей крок Радивилівський міський голова М.А.Карапетян. Разом з учнями ліцею він розрізав символічну стрічку на вході в автобус, що означає: подарунок офіційно передано в їхні руки. Щойно будуть влагоджені всі документальні питання прийому-передачі шкільного автобуса, він виїде в рейс, щоранку підвозитиме на навчання учнів, які проживають за три кілометри від навчального закладу.

- Радію, що нашій школі вдалося зробити такий потрібний і важливий подарунок. Завдяки тому, що міська рада долучилась до державної програми, надала необхідне співфінансування, наші діти сьогодні отримали цей комфортний шкільний автобус. Нехай надійно служить вам довгі роки.

Очільник територіальної громади побажав ліцеїстам міцного здоров’я, натхнення та успіхів, старанності у навчанні. А учнівські таланти, відображені у короткому вітальному сценарії, були найкращим підтвердженням того, що шкільне життя у цьому освітньому закладі протікає творчо, насичено і креативно.

Вдячність за здійснені дитячі мрії від імені всього вчительського та учнівського колективу міському голові висловила заступник директора з виховної роботи Радивилівського ліцею №2 ім.П.Г.Стрижака Я. М.Комар.

- Цінуємо те, що всі ці роки Ви створюєте комфортні умови для навчання дітей, - зауважила вона.

Шкільний автобус розрахований на 30 посадкових місць та відповідає усім діючим в Україні нормативам і стандартам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних