Вдячність і шана - людям героїчної професії!

Дата: 17.09.2020 17:29
Кількість переглядів: 1154

Фото без описуЇхній девіз: «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» Ці слова найбільш точно відображають нелегкі будні рятувальників.

Щорічно 17 вересня в Україні вшановують працівників цивільного захисту. Згідно до Указу Президента № 830 від 12 вересня 2008 року, цей День було перейменовано на "День рятівника".

Цю професію обирають люди сміливі та рішучі,  готові ризикувати власним життям, безстрашно вирушаючи у епіцентр небезпеки. Вони попереджають та ліквідують пожежі, аварії та катастрофи, знешкоджують боєприпаси, проводять рятувальні операції на воді, дістають з-під уламків потерпілих. Це щоденна, виснажлива праця, що вважається однією з найбільш відповідальних і небезпечних. Проте, у суспільстві завжди були такі, хто готовий підтримку рятувальну справу зробити справою всього свого життя.

За мужність та відвагу, постійну готовність до найсуворіших випробувань, слова шани й визнання у день професійного свята адресувались і працівникам державної пожежно-рятувальної частини м.Радивилова.Фото без опису

Від імені всієї громади місцевих рятувальників привітали міський голова Микола Карапетян та голова райдержадміністрації Всеволод Пекарський. Подякувавши за щоденний ризик заради порятунку і допомоги, вони побажали представникам цієї героїчної професії міцного здоров’я, сил та успіхів у сповненій тривог та небезпек службі вогнеборця.

- В мирний час ви завжди на варті. Кожен тривожний виклик це оцінка

рівня вашої професійної підготовки. Кожна приборкана пожежа, ліквідована аварія – це врятовані людські життя, збережені матеріальні надбання, - на цьому під час урочистої зустрічі наголосив міський голова. І принагідно зауважив, що радивилівським рятувальникам завжди були притаманні такі важливі професійні якості, як дисциплінованість, організованість, рішучість, почуття відповідальності. Але всіх разом - і молодь, і досвідчених працівників цивільного захисту,  об’єднує чітке розуміння найголовнішого правила: від злагодженості дій рятувальників залежить чиєсь життя. І його на відмінно засвоїли бійці місцевого підрозділу пожежної охорони, які в будь-який час готові до боротьби з непроханим лихом, завжди вчасно приходять на допомогу тим, хто гостро її потребує. І не тільки на території міста й району – цього літа  у складі зведеного загону Рівненського гарнізону ДСНС радивилівські рятувальники надавали кваліфіковану допомогу людям у Прикарпатському регіоні, який постраждав від сильних повеней.

Відповідно до розпорядження голови міської ради, з нагоди відзначення Дня рятувальника в Радивилівській ОТГ, грамотами та цінними подарунками було нагороджено Олександра Орловського, фахівця із запобігання надзвичайних ситуацій у Радивилівському районі, Олександра Кучера, майстра ГДЗС ДПРЧ-7, Сергія Пагубу, пожежника ДПРЧ-7.  

До святкового вітання долучився також голова райдержадміністрації Всеволод Пекарський. Він підкреслив: фахівці, які працюють у рятувальній службі Радивилівщини, зміцнюють авторитет рятувальника. Побажав, зокрема, колективу Радивилівського пожежно-рятувального підрозділу з будь-якої надзвичайної ситуації виходити тільки переможцями. На урочистому зібранні вручив почесні грамоти та цінні подарунки Сергію Басюку, начальнику ДПРЧ-7, Миколі Мирончуку, водієві ДПРЧ-7.

Разом із настановами примножувати кращі здобутки в професії, радивилівським рятувальникам адресувались побажання Господнього захисту, добробуту й злагоди в родинах, сил  та енергії для подальших успіхів у  небезпечній та відповідальній праці.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних