Професійне свято відзначили працівники соціальної сфери

Дата: 03.11.2017 16:59
Кількість переглядів: 933

Фото без описуЗа душевне тепло, віддане людям, представникам галузі  було організовано букет творчих вітань. Урочистості відбулись  у залі міського центру дозвілля та мистецтв в п’ятницю, 3 жовтня.

День соціальної сфери – свято широкого профілю. В цій галузі працюють люди, на плечі яких покладено одне з найважливіших і найвідповідальніших завдань - державна підтримка і соціальний захист громадян. А це і  нарахування та виплата пенсій, медико-соціальна реабілітація, розв’язання проблем зайнятості, оплати та безпеки праці. Тож, саме завдяки самовідданому й добросовісному служінню обраній справі, значна кількість жителів Радивилівщини, серед яких – пенсіонери, інваліди, діти війни, діти-сироти, всі, хто потребує значної уваги і підтримки з боку держави, відчувають себе захищеними у цей непростий час.

В переддень свята усім соцпрацівникам, людям, які переймають на себе турботу про ближнього, висловив глибоку подяку та побажав довгих років життя, прихильності долі голова об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян. Наголосивши, що з органами місцевого самоврядування цю сферу об’єдную спільна мета - прагнення соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб  жителі громади мали гідне життя.

За нелегкі трудові будні, сповнені турботою до людей, особистий внесок у галузь, почесні грамоти міської ради, квіти та грошові конверти було вручено ветеранам соціальної сфери: В.М.Зварич, О.О.Пастушенко, Л.Г.Табачук, Л.М.Ярощук. Як це заведено, під час урочистостей відзначили й кращих у професії - Н.В.Бормову, молодшу медичну сестру відділення стаціонарного догляду, постійного або тимчасового перебування громадян Радивилівського територіального центру, Т.В.Франко, директора міського центру служб для сім’ї, дітей та молоді, Є.Е.Хребтієвську, спеціаліста відділу з питань призначення та перерахування пенсій Дубенського об’єднаного управління Пенсійного  фонду України в Рівненській області, Р.О.Черемискіну, завідувача сектору прийому документів для призначення допомог та субсидій управління праці та соцзахисту населення райдержадміністрації, Л.С.Юсюк, заступника начальника відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості.

Урочистості продовжились вітаннями голови профспілкового комітету Радивилівського територіального центру соціального обслуговування громадян Т.Н.Намаки та врученням грамот від обласної профспілки працівників соціальної сфери. 

За працьовитість, душевне тепло, служіння людям, справжнє свято настрою радивилівським соцпрацівникам подарували зі сцени кращі творчі колективи, які діють при міському будинку культури. Прозвучали пісні у виконанні І.Тайструк (Моя сорочка вишивана), А.Сірка (Пісня на добро), Л.Федорчук (Джерело), Є.Козіброди (Віночок),Фото без описудитячого зразкового ансамблю «Барвінок» (керівник М.Петровська), жіночої групи народного ансамблю «Забава».   Окрасою концерту стали номери за участю дитячих хореографічних колективів «Соул Арт» (керівник К.Паскаль), «Пластилін» (керівник Я.Гуска).

Свято, підігріте щирими емоціями, творчістю та людською вдячністю, залишило світлі усмішки на обличчях усіх, хто обрав для себе таку нелегку, але надзвичайно важливу і необхідну професію.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних