Минулої неділі, 1 жовтня, у залі центру дозвілля та мистецтв віншували найстарших представників громади, за спиною у яких – довгі трудовий і життєвий шляхи.

Дата: 03.10.2017 16:59
Кількість переглядів: 822

Про кожного з них можна писати повість, і буде то бентежна розповідь про самопожертву та стійкість, відданість громадянському, трудовому, родинному обов’язкам. Доти, як сивина невмолимо посріблила скроні, старшому поколінню довелося пережити чимало життєвих випробувань, війну та повоєнну розруху, болю і втрат. Та, при цьому, їм вдалося зберегти людську гідність, віру, любов. Недільний, день, щедро напоєний осіннім теплом день, вже традиційно зібрав у залі центру дозвілля на хліб-сіль та розмову щиру широке ветеранське коло. З щедрою подякою за те, що зберегли найкращі традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого міста і держави, до найстарших жителів звернулись голова об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян, голова районної ветеранської організації, заслужений працівник соціальної сфери України В.А.Бондар. На урочистостях побували також гості-рівняни: голова ради обласної організації ветеранів О.І.Ковальчук та його заступник Г.О.Машкова.

  • Другий місяць осені починається з особливої дати, цього дня увесь світ відзначає день людей похилого віку. У нашій країні це ще й День ветерана. Золота осінь людського життя знаменується мудрістю, досвідом, - шанобливо звернувся до присутніх очільник радивилівської громади. - Саме тому у поважному віці  стають наставниками, передаючи молодій зміні набутий досвід для подальшої успішної розбудови нашої держави.

Вже символічно, що, крім щирих побажань міцного здоров’я, мирного неба, світлих, погідних днів у долі, міський голова, презентує сивочолим наставникам запашні короваї: як зігрітий сонцем вінець людської праці, що в нім тісно переплетені щедрість пшеничного лану і важкі будні хлібороба. Очікуваною миттю стала і урочиста церемонія нагородження ветеранів праці об’єднаної громади:  подяки Радивилівської міської ради, квіти та цінні подарунки отримали, зокрема, Л.Г. Капліна,  О.Ф.Пархута, І.І.Прибиш, М.С.Почтарук, Л.В.Мандина, Л.А.Пасічник,  Г.Т. Бичковська,  М.П.Попович,  Д.Г.Янчук, М.П.Пасічник. Сердечні побажання прожити сто щасливих років у люблячому родинному колі прозвучали і на адресу ювілярів Є.І.Лазарєва, А.І.Сисака, Р.А.Лісці, чиї уродини співпали з відзначенням Дня ветерана. Як це й заведено, з такої прекрасної нагоди кожному імениннику було вручено квіти та подарунок. Кращі творчі колективи міста, вихованці гуртків центру дозвілля та мистецтв доповнили святкову картину дня музичними й танцювальними барвами.  Промовистим свідченням того, що міське ветеранство використовує тільки найяскравіші із відтінків осені, яка невідворотно приходить в людське життя, стали талановиті виступи самодіяльних клубів «Надвечір’я» (керівник Л.Рукінова), «Затишок» (керівник М.Павлюк).

  • Нехай діти будуть вашою гордістю, а онуки – радістю. Отримуйте задоволення від життя, - підвів підсумок святкової зустрічі голова ветеранської організації району В.Бондар, принагідно висловивши вдячність керівництву Радивилівської об’єднаної громади в особі міського голови М.А.Карапетяна, чия увага, як він підкреслив, цілорічно зосереджена на проблемах літніх людей.Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних