30 вересня 2017 року на міському стадіоні «Колос» відбувся перший кубок ветеранів уфам з футболу на призи мера Миколи Карапетяна.

Дата: 03.10.2017 16:52
Кількість переглядів: 850

У змаганнях взяли участь лікарі старші 40 років з Рівного, Києва, Дніпра і Вінниці. Формат змагань 7 на 7 по правилах Чемпіонату світу серед лікарів серед команд Мастерс. Турнір відбувся по круговій системі, результати матчів: Київ – Вінниця 4:0, Дніпро – Рівне 0:1, Київ : Рівне 2:2, Вінниця – Дніпро 1:1, Київ – Дніпро 5:0, Рівне – Вінниця 6:2.

Кращий гравець турніру – нейрохірург з Києва Сергій Данчук, кращий бомбардир турніру – щелепно-лицевий хірург з Радивилова Віталій Коваль, кращий воротар турніру – Юрій Ковальчук з Дніпра, найдосвідченіший гравець турніру – Андрій Капуста, команда Дніпра. Всі учасники змагань отримали пам’ятні медалі та призи, кожна з команд отримала футбольну екіпіровку або м’ячі, щоб мати змогу покращувати рівень своєї гри на тренуваннях.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних