Вітання міського голови Миколи КАРАПЕТЯНА до Дня знань

Дата: 31.08.2020 17:49
Кількість переглядів: 1369

Фото без описуДорогі школярі! Шановні педагоги!
Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!
Цей день хвилюючий і незабутній, хоча зустрічаємо ми його в особливих, карантинних умовах. У регіонах або окремих районах, де визначено «зелений», «жовтий» та «помаранчевий» рівні епідемічної небезпеки, відвідування закладів освіти дозволено у звичайному режимі. До того ж, школи мають стежити за дотриманням учнями та працівниками соціального дистанціювання, правил гігієни, використанням засобів індивідуального захисту та уникненням скупчень.
Натомість у «червоних» зонах, куди, починаючи від 24 серпня, потрапив увесь Радивилівський район, введено двотижневий карантин, а тому навчання відбуватиметься лише дистанційно. Однак, День знань приходить в кожну родину довгоочікуваним
святом, адже освіта – важлива опора, крила, які дають змогу летіти високо вгору, щоб досягти найбажанішої мети в житті.
Усім, хто 1 вересня сяде за книги, аби здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги. Особливо хочу привітати зі святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку. Особливим цей навчальний рік стане і для наших випускників. Попри всі непрості виклики, які нині стоять перед вами, нехай цей фінальний рік у школі стане роком нових досягнень, відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки. Багато вже зроблено в напрямку до забезпечення наших
наймолодших жителів якісною освітою та дошкільним вихованням, проте ми не зупиняємося на досягнутому. Попри те, що розпочинаємо цей навчальний рік у дистанційному форматі, нехай шкільний дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ!
Міський голова М.Карапетян

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних