Вишиванка та подарунковий сертифікат – народженому у національне свято

Дата: 26.08.2020 15:49
Кількість переглядів: 564

Фото без описуРадивилівська ОТГ підтримала патріотичну акцію, приурочену до 29-ї річниці  незалежності України: усім малюкам Рівненщини, які з’явилися на світ 23-24 серпня, презентували пам’ятні подарунки.

У нашій громаді також відбулася нагода завітати у пологове відділення лікарні з вітальними словами: в суботу, 23 серпня, у День Державного Прапора чергова зміна медиків-акушерів приймала на світ нового українця. Доки по всій країні тривали урочистості на честь національної символіки,  народжувала сина жителька с.Підзамче І.Білецька. Малюк з’явився на світ вагою 3 кілограми, зростом – 53 сантиметри, це перша дитина у батьків, пологи минули без ускладнень, - таке повідомив завідувач відділення В.Чеботарьов.

Привітали породіллю із радісним поповненням, побажали новонародженому здоров’я, Божої опіки та доброї долі Радивилівський міський голова М.Карапетян, голова Радивилівської райдержадміністрації В.Пекарський, заступник  міського голови О.Пастух. Очільник об’єднаної громади наголосив, що народження дитини це завжди радість, а також це і покращення демографічної ситуації в нашому краї. Зауваживши, яке це важливе і благородне покликання у жіночій долі – материнство, М.Карапетян побажав жінці хороших світлих днів у її житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла. Він вручив молодій мамі подарунковий сертифікат на півтисячі гривень. На ці кошти, завдяки меценатській підтримці, родина може обрати потрібну для немовляти річ у місцевому магазині дитячих товарів «Лелека».

- Бажаємо вам на цьому не зупинятися, адже нашій країні потрібні діти, вони її майбутнє, - продовжив вітання голова райдержадміністрації В.Пекарський.  З нагоди народження сина, яке співпало із одними з найбільших національних свят, В.Пекарський вручив молодій мамі сертифікат на придбання товарів дитячого асртименту на суму 500 гривень та  подарунок від голови Рівненської облдержадміністрації В. Коваля - сорочку-вишиванку для малюка і пакунок, у якому – збірка колискових пісень та казок від авторів Рівненщини.

Ідею розробити і подарувати новонародженим одяг із національними візерунками до річниці Незалежності ще восени ініціював Рівненський "Союз українок". Голова обласного осередку Мирослава Горобець каже: звернулись з ідеєю в управління культури ОДА, там відгукнулись без вагань і допомогли фінансово. На День Незалежності та День Державного прапора на Рівненщині народилося 54 дитини. В перші дні з моменту появи на світ кожному немовляті було презентовано сорочку-вишиванку та пакунки з книгами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних