Пошук

Нехай гордо майорить у височині!

Дата: 23.08.2020 15:38
Кількість переглядів: 720

Фото без описуДень Державного Прапора України в Радивилові вже традиційно розпочали із церемонії урочистого підняття жовто-блакитного знамена на центральній площі Незалежності.

Синьо-жовтий стяг нашої країни несе в собі її нелегку історію. Настільки багато подій увібрали в себе дві кольорові смуги – це віковічні прагнення до миру, праця, краса і багатство рідної землі. Готовність до самопожертви і віра в нашу державу.

Вже традиційно, у церемонії підняття Державного Прапора взяв участь Радивилівський міський голова М.А.Карапетян. Святкову мить розділили разом із громадою очільники державної адміністрації та районної ради В.В.Пекарський, В.М.Кондик. Урочистості з нагоди святкування розпочались з Державного Гімну України. Мистецькі дитячі колективи КЗ «Радивилівський міський Будинок культури» вкотре продемонстрували, наскільки багата талантами щедра українська земля. Вокальний ансамбль «Барвінок», вихованці зразкових ансамблів сучасного танцю «Калейдоскоп» (керівник Яна Гуска) та «SOUL ART” (керівник Кароліна Паскаль) підготували до святкової програми видовищні композиції на патріотичну тематику. Обдаровані діти продемонстрували, що талант – мова національного єднання.

З вітальним словом до жителів та гостей міста звернувся голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян. Він привітав усіх з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України, побажав, щоб у кожній родині панували достаток, щастя і добро, згуртованість, щоб ці величні державні свята об’єднували та вселяли гордість за нашу землю. Дарували усім світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.  Міський голова зауважив, що ми можемо гордитися своєю малою Батьківщиною, і причин для цього - більш ніж достатньо. По-сучасному облаштовані освітні заклади, місця для творчого та спортивного розвитку дітей та молоді, систематична робота в напрямку покращення благоустрою міста та старостинських округів – усе це спільні досягнення, які лише додають наснаги у досягненні великої мети – розквіту нашої територіальної громади та всієї нашої Батьківщини.

Він також зауважив, що у програму святкових заходів довелось вносити термінові корективи у зв’язку з тим, що Радивилівщина увійшла у червону зону епідемічної небезпеки. Тому графік запланованих заходів вимушено довелось змістити в один день.

Після звернення до громади міський голова провів нагородження переможців дитячого онлайн-конкурсу «Відкриваємо таланти», в якому взяли участь 18 обдарованих дітей Радивилівської ОТГ. Найбільше глядацьких вподобань у віртуальному конкурсному шоу вдалось зібрати Марті Грановській з Радивилова – вона обійшла численних учасників в номінації «Вокал». А Владислав Петровський із Підзамчівського старостинського округу став зіркою декламаторського мистецтва, за що отримав грамоту та цінний подарунок.

В форматі відзначення Дня Державного Прапора України у місті відбулася спортивна акція  “Шаную воїнів, біжу за героїв України”, ініційована молодіжною радою «Ідея». Учасники святкових заходів також вшанували світлу пам'ять українських патріотів, які пролили кров за незалежність Батьківщини: до пам’ятного знака Героїв Небесної Сотні, загиблим воїнам АТО, борцям за Незалежність України було покладено квіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних