До Дня Державного прапора та Дня Незалежності України

Дата: 20.08.2020 15:09
Кількість переглядів: 1592

Фото без опису

Шановні жителі Радивилівщини!

Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету міської  ради щиро вітаю вас з найголовнішими святами ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­нашої держави - Днем Державного прапора та Днем Незалежності України !

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення. Цього року наша держава святкує 29-ту річницю незалежності. Для людини це значний проміжок часу, за який відбувається становлення особистості з власними цінностями, переконаннями та поглядами. Для країни  це – молодий вік, коли держава має визначитись та обрати шлях свого майбутнього. Ми віримо, що Україна попри всі труднощі, має майбутнє, і громадяни нашої держави будуть жити у вільній і процвітаючій країні. Ми усі прагнемо, щоб у нашому спільному домі панували щастя і добро, згуртованість, мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні. І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог!

Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Прапор є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу на шляху до самостійності України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг, нехай ці свята наповнять ваші серця гордістю за нашу державу, вселять надію на краще майбутнє, додадуть сили і наснаги у досягненні великої мети – розквіту нашої Батьківщини.

В цей урочистий день бажаю Вам і вашим родинам миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради добробуту нашої громади, успішного майбутнього нашої незалежної України.   Зі святом вас!

Микола КАРАПЕТЯН, міський голова

 

Програма урочистого відзначення Дня прапора та 29-ї річниці Незалежності України в Радивилівській об’єднаній громаді (коригована) 

23 серпня

10:00 – урочиста церемонія підняття Державного прапора України (площа Незалежності)

          – урочистий забіг пам’яті «З Україною в серці» (площа Незалежності)

10:30 – церемонія покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків (площа Незалежності)

11:00 – товариська гра з волейболу між командами ветеранів (спортивний майданчик міського парку)

12:00 - зоологічне шоу «Мої улюбленці». Катання на поні (міський парк)

12:00 – виставка «Крізь віки до Незалежності» Оформлення фотозони. (міський парк)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних