Ярмаркували заради дитини з особливими потребами

Дата: 11.08.2020 14:53
Кількість переглядів: 1153

Фото без описуБлагодійний розпродаж вживаних речей на міській площі Незалежності цього тижня організувала молодіжна раді «Ідея» Радивилівської ОТГ. Дотримуючись усіх протиепідемічних заходів – а, зокрема – наявності індивідуальних засобів захисту та дезінфекторів – місцеві волонтери провели торгівлю за принципом «візьми, що треба, заплати, скільки зможеш». Усі виручені кошти будуть спрямовані на реабілітацію хлопчика з особливими  потребами, який з дитинства хворіє на важку форму ДЦП.

- Одяг та взуття, предмети побуту, м’які іграшки, - ось далеко не повний перелік того, чим поділилися небайдужі люди заради того, щоб на одну добру справу у нашій громаді стало більше, - наголосила директор Радивилівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Франко. Минулоріч за ініціативи молодіжної ради теж відбувалися  благодійні акції. Завдяки таким розпродажам тоді вдалось зібрати вісім тисяч гривень матеріальної допомоги на оперативне втручання важкохворій дитині. Тепер ось теж сподіваємося, що зможемо підтримати ще одну родину у їх нелегкому випробуванні. Радіємо, що поряд з нами стільки однодумців. Адже кожна гривня у благодійному активі - це свідчення нашого милосердя. А не дарма ж говорять, що саме милосердя є мірилом людяності.  

Допоки ситуація із різким спалахом захворюваності на коронавірус  ставить на невизначену паузу плани із продовженням благодійних розпродажів. Слід  дочекатися більш сприятливих показників та епідемічній карті району, наголошують організатори акції. Попри все, у молодіжній раді налаштовані і далі реалізовувати соціально-корисні ідеї та благодійні проекти, мета яких – матеріальна підтримка у лікуванні дітей з особливими потребами. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних