Аби головний мистецький заклад територіальної громади виглядав з шармом, була у ньому власна родзинка, вхідні колони до Будинку культури розмалювали у модному квітковому принті.

- Це український символізм, - узагальнюють викладачі Радивилівської школи мистецтв загальну ідею мистецького проєкту. Такі візерунки, як наголосили місцеві живописці О.Дудар, А.Капуста,  в давнину були дуже популярними, використовувалися для оздоблення український осель, предметів побуту. Тепер це віяння знаходить напрямок у наше сьогодення: руками  людей мистецтва малюнки з минулого повертаються на фасади сучасних будинків, кафе, на вітринне скло.

- У нашій акції задіяні викладачі художнього відділу школи мистецтв, вихованці та випускники відділу. На допомогу їм прийшли учасники зразкового ансамблю «Барвінок». Діти, які люблять співати, працюють в команді з дітьми, які люблять малювати. А з ними і керівники гуртків Будинку культури, - прокоментувала формат організації арт-проєкту заступник директора Алла Комар. Вже з перших годин роботи видно чудовий результат. Стараннями дитячих рук центральний вхід до мистецького закладу, де відбуваються всі найбільш важливі культурно-масові події в нашому місті, набув святкового вигляду.

-Адже саме від нас залежить, яких фарб ми додамо в своє життя, щоб воно надихало і поповнювалося моментами, від яких хочеться радіти. Зараз усі разом ми створюємо такий момент – для гарного настрою усім жителям нашого міста і щирого бажання прикрасити свій день посмішкою, - наголосила Алла Комар. За її словами, невдовзі у Будинку культури,  відбуватиметься підведення підсумків онлайн-конкурсу «Відкриваємо таланти». Інтернет-голосування, під час якого жителі громади обирали переможців з-поміж творчо обдарованих дітей міста та старостинських округів, завершене. Ефектними декораціями у день вручення їм нагород та подарунків стануть яскраві візерунки, над якими сьогодні також потрудилися дитячі руки.