Багатодітні матері громади отримали державні нагороди

Дата: 29.07.2020 16:27
Кількість переглядів: 929

Фото без описуНагрудні знаки та посвідчення «Мати-героїня» жінкам, котрі народили п’ятеро і більше дітей, вручали за адресами їх проживання очільник Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян та голова  райдержадміністрації В.В.Пекарський.

Про материнство кажуть, що це – дар Божий, що немає у цілому світі святішої і кращої «професії», ніж бути матір’ю.   За нелегку і відповідальну працю – виростити та виховати п’ятеро і більше дітей, повсякдень бути берегинею вогнища багатоголосого дому, троє жительок Радивилівської об’єднаної громади Указом Президента України були удостоєні почесного звання «Мати-героїня».

З цієї нагоди їхні оселі відвідали Радивилівський міський голова М.А.Карапетян, голова Радивилівської райдержадміністрації В.В.Пекарський.

У радивилівчанки Л.В.Дулі виховується десятеро дітей, в жительки Немирівського старостинського округу В.О.Свентик – п’ятеро, а в Н.П.Захарчук із с.Стоянівки  - восьмеро.

Такі багатодітні родини є гордістю громади та району, бо в них дітям прищеплюються найкращі людські риси – повага до батьків і  любов до ближнього, працьовитість, сумлінність, щирість та добросердечність.

- Немає, мабуть, тих слів, котрими сповна  можна було б висловити вдячність за  ваш щоденний материнський подвиг,  – зауважив міський голова М.А.Карапетян. - Нехай же нескінченні турботи, терпіння та любов відгукуються в душах ваших дітей світлою вдячністю, - сердечно побажав він, вручаючи матерям-героїням квіти та подарунки.

Цей момент відображався щирими емоціями радості, розчуленим жінкам адресувалися слова глибокої вдячності за відданість своїй сім’ї, ласку, розуміння та надійну підтримку.

- Носіть цю нагороду з шаною,  - додав голова райдержадміністрації В.В.Пекарський, - низький уклін вам за те, що ви взяли на  себе таку відповідальність у вихованні дітей.

За материнську самовідданість Указом Президента України почесне звання “Мати-героїня” присвоєно чотирьом жителькам Радивилівщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних