З молитвою пам’яті – у шості роковини загибелі

Дата: 17.07.2020 14:17
Кількість переглядів: 1291

Фото без описуНа місці вічного спочинку полеглого захисника України з м.Радивилова Ігоря Черняка сьогодні відбулися поминальні заходи.

Представники міської ради – зокрема, секретар ради І.С.Герасимчук, перший заступник міського голови В.М.Ісюк, очільники району – голова райдержадміністрації В.В.Пекарський, його заступник В.В.Стасюк, заступник голови райради А.Д.Гуменюк, голова спілки ветеранів АТО Радивилівського району, підполковник запасу І.І.Хороновський, ветеран АТО, представник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки О.Г.Плевако поклали на могилу воїна квіти. У роковини загибелі Ігоря Черняка підтримати його матір – Людмилу Черняк, а також розділити разом із рідними ношу непоправної втрати, прибули і представники командного складу Навчального центру Національної гвардії України з м.Золочева.

- Щороку ми маємо за честь приїздити в місто Радивилів, щоб вшанувати пам'ять про нашого побратима, який був записаний у нашу книгу, як військовослужбовець резерву Національної гвардії України, - зауважив військовий капелан отець Юрій Галабуда, який провів поминальний молебень.

Нагадаємо, що Ігор Черняк вступив добровольцем у батальйон «Донбас», ніс службу як стрілець-санітар, коли розпочалася агресія Росії на сході України. Загинув він у 33-річному віці в бою з терористами за місто Попасна, що у Луганській області. Сталося це 18 липня 2014 року. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, Ігор Черняк посмертно був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. У вересні 2014 р. – на Золочівській загальноосвітній школі № 2 ім. Маркіяна Шашкевича, а тоді у квітні 2015 р. – на будівлі Радивилівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа № 1 – гімназія” (Ігор навчався тут у 1991 – 1992 р.р.), в присутності педагогів, вихованців, громадськості, пам’яті полеглого воїна було встановлено меморіальні дошки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних