ПРОТОКОЛ № 23 позачергового засідання комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Радивилівського району 26 червня 2020 року

Дата: 26.06.2020 16:27
Кількість переглядів: 977

Фото без описуПРОТОКОЛ  № 23

позачергового  засідання комісії з питань техногенно-

екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Радивилівського району

 

26 червня  2020 року                                                                                                                                 м.Радивилів

 

Головував: Голова комісії  Всеволод ПЕКАРСЬКИЙ

Присутні: Члени постійної комісії (за окремим списком)

 

                             І. Слухали:      Про продовження на   території Радивилівського району карантинних заходів щодо запобіганню поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої  корона вірусом, на підставі ознак введених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2017 року №500.

 

З метою запобігання поширенню на території Радивилівського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-CoV-2 (далі – COVID-19), відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»,   постанов Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами),  від 20 травня 2020 року  № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», із змінами  внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року № 480 та від 17 червня 2020 року № 500,  протоколу № 36 від 26 червня 2020 року позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області, в зв’язку з тим, що Рівненську область на підставі ознак введених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 визнано регіоном із значним поширенням COVID-19, постійна комісія, -

вирішила:

 

           1. Виконавчим комітетам міської та сільських рад:  

 1.1 Терміново провести засідання місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 1.2. Обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22 години.

 1.3. Про проведену роботу проінформувати комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації Радивилівського району через відділ оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами адміністрації до  16 год. 27.06.2020.

                       

           2. Місцевим перевізникам, органам місцевого самоврядування:

  2.1. З 27.06.2020 дозволяється здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, у міському, приміському, міжміському, внутрішньо обласному та міжобласному сполученні в межах 50 відсотків кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

2.2. Регулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом на приміському, міжміському,   внутрішньо обласному сполученні відновлювати лише за умови укладання між організатором перевезень та перевізником окремого правочину (чи додатку до діючого правочину), яким визначено вимоги до здійснення перевезень в умовах карантинних обмежень.

2.3. Перевезення пасажирів дозволяти за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів, визначених постановами головного державного санітарного лікаря України від 21 травня 2020 року № 23 (щодо організації протиепідемічних заходів під час надання послуг з перевезення пасажирів).

Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та контроль використання засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, пасажирами під час перевезення.

 

 3. Радивилівському ВП Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області, Радивилівському  районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області, органам місцевого самоврядування, в межах повноважень:

3.1.   Посилити контроль за виконанням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2020 № 500, у частині здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом.

3.2.   Забезпечити додержання санітарних та протиепідемічних заходів на час дії карантину автомобільними перевізниками та на автостанціях у відповідності до вимог, зазначених у підпункту 2.3 пункту 2 цього рішення. 

 

 4. КНП «Радивилівська районна лікарня» Радивилівської районної ради Рівненської області, КНП «Радивилівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Радивилівської районної ради, Радивилівському районному  лабораторному відділенню Млинівського міжрайонного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України», Радивилівському ВП Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області,  Радивилівському   районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області, органам місцевого самоврядування, відповідно до компетенції, постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення через засоби масової інформації, соціальні мережі та інші канали інформації щодо дотримання протиепідемічних заходів під час погіршення епідемічної ситуації в області.

 5. Контроль за виконанням рішення покласти на  районний штаб з ліквідації   наслідків надзвичайної ситуації.

  

Голова комісії                                                                    Всеволод  ПЕКАРСЬКИЙ

 

 

Секретар комісії                                                                Сергій  ПІНЧУК                

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних