Зі святом усіх, хто молодий літами і душею!

Дата: 26.06.2020 14:18
Кількість переглядів: 929

Фото без описуЩорічно в останню неділю червня ми відзначаємо
День молоді. Це найкраща пора в житті кожної людини - молодість, спогади про цей час кожен з нас з трепетом зберігає у своєму серці. Гордо констатую той очевидний факт, що молодь Радивилівської територіальної громади це - покоління амбітних та креативних людей, які активно ініціюють та розвивають інноваційні ідеї, спрямовані на покращення її іміджу та добробуту. Жителі громади глибоко цінують внесок юнаків і дівчат у її розбудову, готовність брати відповідальність за краще майбутнє. У свою чергу, міська рада активно сприяє та допомагає ініціативній молоді у реалізації молодіжних проектів. Для цього  створюються всі умови надання якісної освіти та організації змістовного спортивного та мистецького життя. Сучасні реалії ставлять перед молоддю також і зрілі завдання. Але ці виклики нашим юнакам та дівчатам з легкістю вдається долати: талановиті та освічені, сповнені яскравих ідей та енергії, вони - на вістрі змін сьогодення. Вірю, що разом з такою молоддю нам вдасться реалізувати ще багато планів та задумів, підвищити імідж громади, її авторитет. Бажаю нашій молоді і надалі впевнено заявляти про себе, наполегливо працювати над собою, будувати амбітні плани на майбутнє. З нагоди свята бажаю усім молодим людям творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло.
Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Тож будьте здорові, яскраві та активні, залишайтесь якнайдовше молодими!
                                                                                                                                                          Міський голова Микола КАРАПЕТЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних