У Радивилівській ОТГ запрацювала поліцейська станція

Дата: 24.06.2020 16:12
Кількість переглядів: 1237

Фото без описуНа території громади повномасштабно впроваджено проект  «Поліцейський офіцер громади». За безпековий фактор жителів сільської місцевості ОТГ, починаючи із березня, відповідає старший лейтенант поліції  Ярослав Леонідович Сологуб, який пройшов багатоетапне навчання та відповідну кваліфікаційну підготовку, до того, як стати поліцейським офіцером та заступити на варту порядку в громаді. 

Урочисте відкриття проходило у с.Батьків Немирівського старостинського округу. У капітально відремонтованому адмінприміщенні старостинства коштом з місцевого бюджету поліцейському офіцеру було обладнано функціональний службовий кабінет. Поліцейська станція укомплектована всім необхідним, всередині – нове умеблювання та побутові зручності, комп’ютерно-технічне оснащення. Все для того, аби вартовий порядку мав змогу якісно та продуктивно організувати свою щоденну роботу.

Оцінити обстановку, в якій поліцейський офіцер громади працюватиме над вирішення проблем та викликів, які постають перед її жителями – а завдання стоїть таким чином, що кожна людина у найвіддаленішому селі повинна почуватися у безпеці, - прибули голова об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян, його заступник О.В.Пастух, начальник Радивилівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області В.М.Коркош, в.о. старост Підзамчівського, Башарівського, Немирівського, Дружбівського старостинських округів Радивилівської ОТГ Л.В.Воронко, І.П.Крук, А.П.Колдун, Л.Д.Юсюк.

Під час діалогу міський голова М.А.Карапетян зазначив: Радивилівська  об’єднана територіальна громада в числі тих, хто зацікавлені в якісних поліцейських послугах та створенні людям безпечних умов проживання. А тому над ініціативою долучитися до реалізації проекту зайве не роздумували. І завдяки цьому сьогодні уже на фінальному його етапі.

Поліцейський офіцер перебуває у щоденному рейді населеними пунктами старостинських округів, має постійний контакт з мешканцями. Загалом, завжди поруч у ситуаціях, які потребують його компетентної участі. А це і випадки з домашнім насильством, проявами вандалізму, порушення громадського порядку, тощо. Основне, що  час реагування на різні правопорушення зводиться до мінімуму. Значний плюс у цьому окреслила нещодавня подія: поліцейський офіцер громади отримав службовий позашляховик від керівництва Нацполіції України.

Ключі та сертифікат на авто «Renault Duster» для здійснення правоохоронної діяльності поліцейським офіцером Радивилівської ОТГ міський голова М.А.Карапетян  отримав у четвер, 11 червня. Цього дня в м.Рівному відбулося вручення 23-х службових транспортних засобів поліцейським офіцерам, які обслуговують об’єднані територіальні громади області. Транспортні засоби оснащені термопринтерами, вогнегасником, необхідними наборами інструментів тощо.

У свою чергу, Я.Л. Сологуб висловив вдячність присутнім керівникам громади та старостинських округів за довіру і запевнив, що буде докладати максимум зусиль, аби люди йому довіряли і відчували себе безпечно.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних