ПОТРУДИЛАСЬ ГРОМАДА НА СЛАВУ БОЖУ

Дата: 23.06.2020 11:45
Кількість переглядів: 913

Фото без описуУ першу неділю після Святої Трійці  у Підзамчівському старостинському окрузі Радивилівської ОТГ відбулася довгоочікувана і знакова духовна подія: сільська громада завершила будівництво та оновлення двох поклінних хрестів в Круках.  

Святкового дня прихожани Свято-Покровського храму с.Підзамче разом із настоятелем  отцем Василієм зібралися на богослужіння біля  поклінних хрестів, над якими здіймаються у небесну вись криті золотом куполи.   

Під час урочистого освячення духовний пастир наголосив, що

поклінні хрести служать віруючим місцем для молитви і нагадуванням про необхідність покаяння, очищення та оновлення, життя за Божими заповідями, за законами добра і любові до ближніх. Священник побажав прихожанам, аби сила Хреста Господнього осіняла душі людей і благословляла на добрі діла всіх, хто доклав старань до богоугодної справи. 

Після того, як кручани звершили спільну молитву - за здоров'я односельців, за спонсорів і їхні родини, відбувся обмін привітаннями із великою духовною подією,  потім розділений між громадою святковий коровай. Люди твердо вірять у Боже заступництво та захист їхнього села від стихійних лих, поширення хвороб, тощо.

Актив громади також висловив щиру подяку меценатам, які усіляко допомагали та сприяли у проведенні опоряджувальних та будівельних робіт на різних їх етапах:  міському голові Карапетяну Миколі Аракеловичу, першому заступнику міського голови Ісюку Віктору Михайловичу,  в.о старости Підзамчівського старостинського округу Воронко Ларисі Володимирівна, генеральному директору ТзОВ «Радивилівмолоко» Грисюку Анатолію Івановичу, жительці с.Срібне Олійник Галині.  

Зі словами подяки громада звернулась  до протоієрея о.Василія і церковних хористів, які провели освячення святині, Михайла Царука, який керував роботами і працював біля першої каплички, ініціативної молоді села.

Усі гуртом потрудилися  на славу Божу. Тож нехай кожному Господь воздасть сторицею!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних