Службовий позашляховик - поліцейському офіцеру громади

Дата: 11.06.2020 14:46
Кількість переглядів: 1711

Фото без описуКлючі та сертифікат на авто «Renault Duster» для здійснення правоохоронної діяльності поліцейським офіцером Радивилівської ОТГ міський голова Микола Карапетян  отримав у четвер, 11 червня. Цього дня в м.Рівному відбулося вручення 23-х службових транспортних засобів поліцейським, які обслуговують об’єднані територіальні громади області.

Ключі та сертифікати від автівок керівникам ОТГ вручили Голова Національної поліції України Ігор Клименко та голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Головний поліцейський країни наголосив, що завдяки сучасному транспорту поліцейські більш якісно виконуватимуть свої обов’язки в ОТГ. Службові автівки значно покращать поліцейський сервіс у громадах, бо забезпечені усім необхідним, а тому, без перебільшення, стануть своєрідними «офісами на колесах» для офіцерів громад. Транспортні засоби оснащені термопринтерами, вогнегасником, необхідними наборами інструментів тощо.

Радивилівський міський голова Микола Карапетян висловив впевненість, що транспортне підсилення поліцейському офіцеру громади дозволить повноцінно виконувати професійні обов’язки та щоденні завдання. Завдяки службовому авто час реагування на різні правопорушення зводиться до мінімуму. 

Нагадаємо, що наприкінці березня в оновленому адмінприміщенні Батьківського старостинського округу запрацювала «шерифська станція». Спеціально для цих потреб за кошти з місцевого бюджету було облаштовано робочий кабінет дільничного офіцера громади.  Пройшовши багатоетапне навчання, на варту порядку в Радивилівській ОТГ приступив  старший лейтенант поліції  Ярослав Леонідович Сологуб. 

«Шерифські станції» - це новий формат поліцейського сервісу, який став можливим завдяки співпраці із міжнародними партнерами, зокрема Уряду Сполучених Штатів Америки та Програмі «U-LEAD з Європою».

Щойно сім українських областей впровадили на своїх територіях такий досвід. І Радивилівська  об’єднана територіальна громада в числі перших, де зацікавлені в якісних поліцейських послугах та вдосконаленні безпекової системи. В рамках реалізації пілотного проекту «Поліцейський офіцер громади» Ярославу Сологубу було обладнано службове приміщення, надано необхідне  комп’ютерно-технічне устаткування. Усе це допоможе правоохоронцю належним чином налагодити багаторівневу роботу, в основі якої – безпека  жителів ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних