Останні штрихи передвеликодніх приготувань

Дата: 17.04.2020 13:31
Кількість переглядів: 528

Фото без описуМісто впорядковують до свята

Традиційно, напередодні найбільшого християнського свята – Великодня, працівники бригади з благоустрою міською наводять лад та чистоту у місті.  Генеральне прибирання цьогоріч розпочалось ще наприкінці березня – за ці тижні вдалось впорядкувати майже усі центральні вулиці: Почаївську, Кременецьку, Грушевського, Паркову, І.Франка, прибиранням охоплено всю центральну частину міста. Звично для весняної пори підбілено бордюри та придорожні дерева, в Радивилові уже висаджено понад 400 кущів троянд. На фоні тривожної епідемічної статистики доводиться подвоїти зусилля, аби у стислі терміни виконати максимальний обсяг робіт. Адже, як відомо, у попередні роки до передвеликодньої толоки активно долучалися ще й трудові колективи, учні та педагогічні працівники місцевих навчальних закладів. Нині ж такі заходи стали неможливими через карантинні обмеження та заборону скупчення людей, пов’язані із поширенням небезпечного коронавірусу.

Попри все, цьогорічний Великдень наше містечко зустрічатиме у своїх кращих традиціях - ошатним і прибраним. У ці дні працівники з благоустрою міської ради наносять останні штрихи у підготовчих передсвяткових роботах: підбілюють квіткові вуличні вазони, бордюри на зупинках громадського транспорту.

Коли ж, нарешті, у всіх містах країни відновиться спокій та епідемічна рівновага, своїх жителів Радивилів, як зазвичай, тішитиме красивими, доглянутими вуличками і особливою атмосферою затишку.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних