У цей величний і великий день премудрості та ласки Господньої, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми - не самотні на цьому світі, бо з нами - Господь. Хочеться, щоб кожен із нас цінував той величний подвиг Спас

Дата: 17.04.2020 12:37
Кількість переглядів: 2793

У цей  величний і великий день  премудрості та ласки Господньої,  
 ми відчуваємо  свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми - не самотні на цьому світі, бо з нами - Господь. Хочеться, щоб кожен із нас цінував той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.
Сьогодні наша громада разом із Україною та всім світом протистоїть поширенню загрозливої коронавірусної хвороби. Одним із дієвих засобів проти її поширення є дотримання умов карантину і самоізоляція. Коли ми залишаємося у своїх оселях, то це не через слабкість, а через силу нашої віри, тому що тим самим ми подаємо приклад своїм ближнім, що ми дбаємо про них, і свідчимо про те, що наші оселі також є місцем молитви.

У ці пасхальні дні має кожен проявити християнську та громадянську свідомість та об'єднатися в щирій молитві до Господа дистанційно. Я дякую духовенству, що невтомно несуть слово Боже у такий складний час. І закликають усіх віруючих відкривати свої серця для щирої молитви та подяки Господу за його любов і заступництво.

У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб життя кожного було наповнене миром, здоров’ям, злагодою, достатком.

Нехай благодать свята Воскресіння Христового буде з усіма нами, навідається в кожну душу та оселю. І не тільки словами, але і справами любові та милосердя.
Бажаю всім у здоров’ї й радості зустріти цьогорічний Великдень! Нехай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою, міський голова Микола КарапетянФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних