В екстреному порядку продезинфікували усі місця, які могли відвідувати хворі на COVID-19 в Підзамчівському старостинстві

У зв’язку з тим, що станом на ранок 15 квітня в Радивилівському районі, а саме – Підзамчівському старостинському окрузі Радивилівської ОТГ, -  лабораторно підтверджено три нових випадки захворювання на коронавірус, на території старостинства було проведено необхідні протиепідемічні заходи.

Паралельно з тим, як лікарі ведуть епідемічне розслідування щодо визначення кола контактних осіб з інфікованими, працівниками з благоустрою Радивилівської міської ради здійснено знезараження антисептичним розчином адмінприміщення  старостату, фельдшерсько-акушерського пункту та пункту поштового зв’язку у с.Підлипки. Дезинфікуючими засобами обробили також приміщення й територію Свято-Покровського храму в с.Підзамче.

Радивилівська міська рада просить жителів громади бути максимально відповідальними за своє здоров'я і здоров'я тих, хто поряд, і неухильно дотримуватися встановлених карантином вимог та правил самоізоляції .