Поліцейський офіцер на службі в ОТГ: громада забезпечила робочим місцем, а ось тепер і комп’ютерною технікою

Дата: 07.04.2020 12:58
Кількість переглядів: 1518

Фото без описуНаприкінці березня в оновленому адмінприміщенні Немирівського старостинського округу запрацювала «шерифська станція». Спеціально для цих потреб було облаштовано робочий кабінет дільничного офіцера громади.  Вирішенням безпекових проблем жителів Радивилівської ОТГ відтепер займається поліцейський офіцер, старший лейтенант поліції  Ярослав Леонідович Сологуб. 

У період посилення карантинних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної інфекції,  поліцейський офіцер громади проводить профілактичні рейди населеними пунктами, роз’яснює їх жителям, яка відповідальність очікує в разі недотримання правил самоізоляції та ігнорування вимог використання медичних масок.

 «Шерифські станції» - це новий формат поліцейського сервісу, передбаченого пілотним проєктом  «Поліцейський офіцер громади». Щойно сім українських областей впровадили на своїх територіях такий досвід. І Радивилівська  об’єднана територіальна громада в числі тих, хто зацікавлені в якісних поліцейських послугах та створенні людям безпечних умов проживання.

Поліцейський офіцер увесь час знаходиться безпосередньо у громаді, а тому завжди поруч у ситуаціях, які потребують його компетентної участі. Основне, що  час реагування на різні правопорушення зводиться до мінімуму.

Відповідно до програмних положень, поліцейський офіцер громади є співробітником Національної поліції, а, отже, отримує заробітну плату, має право на соціальні гарантії та пільги, як і решта поліцейських. Окрім цього, НПУ забезпечує його одностроєм, табельною зброєю, спеціальними засобами – нагрудною камерою та планшетом. В свою чергу, ОТГ забезпечує поліцейського офіцера громади  службовим приміщенням, меблями та комп’ютерною  технікою, паливно-мастильними матеріалами та, за потреби, службовим житлом.

В рамках реалізації пілотного проекту «Поліцейський офіцер громади» міський голова М.А.Карапетян вручив дільничному Я.Л.Сологубу необхідне технічне устаткування, яке допоможе правоохоронцю належним чином організувати роботу, в основі якої - забезпечення безпечного середовища для жителів ОТГ.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних