Допомагають у боротьбі з небезпечним вірусом

Дата: 30.03.2020 15:15
Кількість переглядів: 489

Фото без описуПрацівники Радивилівської міської ради перерахували свій одноденний заробіток на засоби індивідуального захисту місцевим лікарям. В сумі це 20 000 гривень - на медичні маски, рукавиці та антисептики.

З такою благодійною ініціативою виступив  голова Радивилівської міської ради Микола Карапетян, аргументуючи надану допомогу серйозною загрозою для життя й здоров’я людей, яка уже на нашому порозі. Щоденні інформаційні зведення засвідчують: кількість інфікованих на  COVID-19 в нашій країні, та області зокрема, невпинно зростає. І медики перші, хто приймають на себе потужний удар пандемії коронавірусної хвороби, на чиєму рахунку вже десятки тисяч жертв по всьому світі. Тож зараз, як ніколи, час виявити солідарність та підтримку, об’єднатися довкола своєї безпеки та захисту. Адже, допомагаючи медикам, ми допомагаємо собі.

Аби мінімізувати ризики зараження на COVID-19 серед медичних працівників, щоб лікарі могли повноцінно виконувати свою роботу в умовах надзвичайної ситуації, оголошеної в Україні до 24 квітня, працівники  міської ради одними з перших виявили готовність надати фінансову допомогу на потреби медзакладу, перерахувавши на  благодійний рахунок  КНП "Радивилівська районна лікарня" свій одноденний заробіток. Загальна сума внеску становила  20 000 грн. До цього благодійного флешмобу, як наголошують у міській раді, з доброї волі можуть долучитися  усі небайдужі громадяни, приватні підприємці, колективи місцевих підприємств, установ та організацій, сільгоспвиробники. Наші земляки, які перебували за кордоном, де коронавірусом хворіють сотні і тисячі людей, повертаються додому. Ситуація може змінитися у будь-який момент. Тож радивилівські лікарі повинні бути готовими до надання допомоги пацієнтам.
Закликаємо відповідально оцінити ситуацію, яка набула загрозливих масштабів. Ми разом повинні скласти цей нелегкий іспит долі для нормального та спокійного життя в подальшому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних