За чистоту відповідальний кожен

Дата: 12.03.2020 11:36
Кількість переглядів: 389

Фото без описуЧас братися за весняний благоустрій: у Радивилівській ОТГ оголошено місячник з прибирання!

Погодні умови дозволяють розпочати заплановану толоку дещо раніше, ніж завжди.

Відтак, цьогорічний місячник з благоустрою в громаді розпочнеться з 16 березня і триватиме до 13 квітня. Як і в попередні роки, стоїть завдання згуртувати всіх жителів, трудові та шкільні колективи довкола спільної мети – зробити свою громаду кращою, охайнішою, затишнішою.

З метою покращення стану довкілля, упорядкування, озеленення та покращення благоустрою в місті та сільських населених пунктах,  Радивилівська міська рада закликає жителів громади організувати відповідні заходи, щоб привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки міського транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, сквери, території установ та підприємств, зони відпочинку.

 Кожен має змогу долучитись до щорічного місячника з благоустрою і показати хороший приклад! Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному місту, селу необхідно витратити зовсім небагато часу. Для цього потрібно впорядкувати власне подвір’я, навести лад біля під’їзду багатоквартирного будинку та на своїй вулиці. Необхідно пам’ятати, що про чистоту довкілля повинні дбати не тільки працівники бригади з благоустрою,  які щодня підтримують порядок на вулицях, а усі місцеві мешканці.

Відповідно до плану проведення місячника, визначено території, що приводитимуть до ладу структурні підрозділи міської ради, заклади та установи міста. Усі трудові колективи, ОСББ Радивилова мають забезпечити належний санітарний стан на територіях, закріплених та прилеглих до них, а мешканці приватного сектору – на ділянках поруч із домоволодіннями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних