НАРДЕП ГРОШЕЙ НЕ РОЗДАВАТИМЕ

Дата: 27.02.2020 09:51
Кількість переглядів: 383

Фото без описуПозавчора, 26 лютого, у залі засідань Радивилівської міської ради проводив прийом громадян народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова підкомітету з питань захисту інвестицій в об'єкти будівництва Олександр Васильович Аліксійчук.

До спілкування з депутатом цього дня зголосилося більше десятка жителів громади та району, було й одне колективне звернення. Авторів трьох звернень об’єднала тривога за стан доріг, як місцевого, так і обласного та республіканського значення. Адже, дійсно, шляхи до деяких сіл Дружбівського та Підзамчівського старостинств не витримують ніякої критики. Не кращий стан окремих ділянок автотраси у напрямку Почаєва.

Вже традиційно, добра половина звернень до нардепа стосувалась надання громадянам матеріальної допомоги на невідкладне лікування та оздоровлення. Їм було пояснено, що депутати нинішнього скликання не займаються таким «благодійництвом» за державний кошт: на це в держбюджеті просто не виділено ні копійки. На відміну від попередніх скликань, коли депутати неприховано підкупляли виборців сотнями тисяч не своїх - наших гривень. Визначаючи ощасливлених за принципом сороки-ворони: «тому дала, тому дала…».

На схоже звернення щодо фінансової підтримки від вболівальників футбольного клубу «Сокіл» О.В.Аліксійчук порадив надати йому перелік підприємців і бізнесменів міста та району, з якими б міг поспілкуватися особисто і переконати тих у важливості підтримки спорту в місті та районі.

…Навіть перебуваючи на подібних прийомах у якості стороннього спостерігача, буквально шкірою відчуваєш той потужний вал емоцій, який потрібно витримати людині, обраній народним депутатом. Адже, доволі часто, людей зовсім не цікавить, яким напрямком законотворчості та соціальної політики займається конкретний обранець. Тому іноді на нього й виливаються претензії до діяльності всього складу Верховної Ради, уряду, до Президента. Так було і цього прийомного дня: звучали навіть погрози «плюнути в обличчя депутатам ВР», «прийти з вилами до уряду» і т.д. і т.п. За що? За рахунки транспортування газу, за земельну реформу, за поведінку депутатів під час сесійних засідань, за недостатній, на думку скаржників, перелік безкоштовних ліків…

Потрібно зазначити, що О.В.Аліксійчук доволі толерантно поспілкувався з кожним з відвідувачів, роз’яснив, у межах своєї компетенції, ряд важливих питань, занотував контактні дані осіб, яким відповідь на їх звернення буде надіслано пізніше. І навіть дав згоду очолити групу жителів громади на наміченій зустрічі з головою облдержадміністрації, де вимагатимуть належного фінансування ремонту доріг саме в селах нашої громади, а не виключно лише північних районів Рівненщини.

 

Володимир Мартинюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних