Безпека суспільства очима Радивилівської молоді

Дата: 26.02.2020 11:12
Кількість переглядів: 358

Фото без описуБеззаперечним є той факт, що для кожної людини важлива особиста безпека. Проте вона не можлива без безпеки громади, в якій  проживає особа. Ці поняття є взаємними.

Значущість безпеки як особистої так і суспільної, потрібно доносити  особам, які перебувають у конфлікті із законом. Отримавши другий шанс вони повинні оцінити свій проступок  і намагатися стати кращим, як для себе так і для своїх рідних та близьких, усвідомити свої помилки та надалі, зіштовхуючись з проблемами, знаходити шляхи для їх подолання, не переступаючи межу закону. У цьому засудженим допомагають працівники Радивилівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області.

У лютому персонал сектору пробації  Радивилівського району, у рамках відзначення п’ятої річниці Закону України «Про пробацію», провів з суб’єктами пробації молодіжного віку годину спілкування на тему «Безпечне суспільство очима молоді». Під час спілкування серед інших було обговорено питання переваги пробації та альтернативних видів покарання у напрямі забезпечення безпеки суспільства, необхідності проведення соціально-виховної роботи із особами, які вчинили злочини невеликої та середньої тяжкості,  а також важливості підтримки на шляху до позитивних змін.

На завершення обговорення хлопці у спільному малюнку відобразили своє бачення безпечного суспільства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних