У Радивилівській ОТГ проводиться цільова кампанія з детінізації зайнятості населення. На виконання доручення Прем’єр-міністра України О.Гончарука, інформаційна декада, спрямована на викорінення неофіційного працевлаштування  у сфері торгівлі товарами та послугами, нині триває по всій Рівненській області.

До відповідних заходів залучено фахівців Управління Держпраці разом з представниками органів місцевого самоврядування, яким делеговані повноваження здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, Державної податкової служби, Пенсійного фонду, Державної служби зайнятості, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів, місцевих державних адміністрацій.

В рамках проведення інформаційної декади  на території Радивилівської ОТГ, суб’єктів господарювання міста та сіл громади  відвідують за місцем здійснення підприємницької діяльності та проводять з ними роз’яснювальну роботу. Інспектори праці Радивилівської міської ради  наголошують власникам малого та середнього бізнесу про відповідальність перед законом  за  допуск до роботи працівників без оформлення з ними трудових відносин. Цільова інформаційно-роз’яснювальна декада Управління Держпраці у Рівненській області спрямована на сфери торгівлі, послуг, громадського харчування та тимчасового розміщування. Саме вони є одними з найбільш ризикових в контексті неоформленої праці.