ВИРІШУЄМО РАЗОМ

Дата: 29.01.2020 15:51
Кількість переглядів: 454

Фото без опису29.01.2020 року відбулася нарада між представниками Радивилівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та Радивилівського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді за підсумками проведеної роботи, відносно осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та осіб, які звільнились з місць позбавлення волі в 2019 році.

Під час зустрічі проведено аналіз здійснених спільних заходів спрямованих на профілактику негативної поведінки серед суб’єктів пробації молодіжного віку, наданої допомоги у вирішенні питань трудового і побутового влаштування, сприяння зміцненню родинних та суспільно корисних зв’язків.  Обговорено питання організації соціального супроводу  осіб, які звільняються з місць позбавлення волі.

 У ході зустрічі було визначено ряд заходів, спрямованих на надання послуг  щодо ресоціалізації суб’єктів пробації, на мінімізацію виявлених криміногенних потреб, надання соціально-педагогічних, консультативних та інформаційних послуг, з метою їх виправлення та недопущення  вчинення ними нових правопорушень.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних