В селах освітлюють вулиці

Дата: 24.01.2020 11:32
Кількість переглядів: 392

Фото без описуНаприкінці року таке благо цивілізації вслід за селами Підзамче, Круки з’явилось у Прісках, Копанях, Стариках, Новоукраїнському, Батькові.

Відповідно до програми соціально-економічного розвитку громади, в сільських населених пунктах  тривають масштабні роботи, пов’язані із встановленням та під’єднанням вуличних світильників до електромережі. Радивилівською міською радою було придбано та встановлено у цих населених пунктах 147 вуличних світильників з світлодіодними  лампами, прокладено 9, 3 кілометра повітряної лінії. В минулому році вдалось прокласти  14, 4 кілометра електроліній по селах громади та встановлено  274 світильники. Паралельно, роботи із модернізації вуличного освітлення  проводились і в місті. Так  на вулиці Олександра Невського також було проведено заміну чотирьох десятків світильників на енергозберігаючі, це значно  покращило  якість її освітлення.У новому році заплановано відновити вуличне освітлення і в інших віддалених селах Підзамчівського старостинського округу – Підлипках, Стоянівці. Адамівці. На черзі також Перенятин та центральна вулиця Почаївська в  Батькові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних