Щоб в Радивилові з’явився скейт-парк

Дата: 22.01.2020 11:33
Кількість переглядів: 465

Фото без описуДепутати проголосували за відповідні зміни у програмі соціально-економічного розвитку громади на 2020-ий рік під час роботи позачергової, 71-ї сесії міської ради восьмого скликання. Пленарне засідання відбулося у вівторок, 21 січня. Участь у роботі сесії взяли 15 депутатів із 26 обраних.

Перші у новому році голосування з розглянутих питань проводила секретар ради Інна Герасимчук. Депутати підтримали за основу і в цілому запропонований порядок денний, до складу лічильної комісії було обрано  Володимира Бурмая, Ларису Воронко та Людмилу Воронко.

Основу сесійного дня склали заяви громадян, які стосуються врегулювання питань землеустрою та земельних відносин. Більш як півтора десятки  звернень, які були опрацьовані та рекомендовані членами постійної профільної комісії міської ради на розгляд сесії, оприлюднила начальник відділу земельних відносин, екології та благоустрою міської ради Людмила Льовін.  У процесі голосування по кожному із проєктів було ухвалено відповідні рішення. Серед перших законотворчих кроків міської ради у цьому році  чільне місце посіла і «Програма з благоустрою Радивилівської ОТГ на 2020-й рік», яку під час сесійного засідання депутати підтримали одноголосно. Однією із її стратегічних цілей  є створення безпечного та комфортного середовища для проживання громадян як в місті, так і сільській території, що досягається завдяки повсякденній і кропіткій роботі з прибирання та озеленення вулиць, вдосконалення та розбудови місцевої інфраструктури, тощо.

Депутати підтримали запропонований першим заступником міського голови Віктором Ісюком вектор розвитку громади в питаннях з благоустрою в новому році. Свої міркування стосовно того, щоб подвоїти зусилля задля покращення санітарного рівня в сільській місцевості, висловив депутат міської ради Микола Петлюк. Йдеться, насамперед, про ліквідацію там стихійних смітників та досягнення відповідного порозуміння з населенням у питанні налагодження організованого збору, вивезення та утилізації твердих побутових відходів.

Амбітними і перспективними проектами, спрямованими на розвиток громади в новому році, поповнилась  іще одна цільова програма, за зміни до якої проголосували депутати цього вівторка. Відповідно до внесених коректив у зміст «Програми соціально-економічного розвитку громади на 20202-й рік»,  як поінформував перший заступник міського голови Віктор Ісюк, заплановано продовжити укладати брукованим покриттям пішохідні алеї в міському парку відпочинку. Орієнтуючись на конкурс обласних проектів від тергромад, Радивилівська ОТГ взяла за мету реалізувати на своїй території ще один масштабний задум – облаштувати в місті сучасний скейт-парк для спортивної молоді. В новому світлі постає і розвиток  туристичного напрямку у нашій громаді – за підсумками нещодавно проведених археологічних розкопок у с.Перенятині Башарівського старостату заплановано створити туристичний бренд під назвою «Перенятинські вали». Із елементами реконструкції давньої битви, яка відбувалась біля оборонних бастіонів середньовічного городища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних