КУБОК МЕРА – У РАДИВИЛІВЦІВ!

Дата: 13.01.2020 11:35
Кількість переглядів: 376

Фото без описуУ суботу, 11 січня, в спортзалі Радивилівського НВК «школа№2-ліцей» проходили змагання за кубок міського голови з баскетболу.  

Як анонсувалося у нашому тижневику, у спортивних дуелях за головний приз того дня зійшлися команди у складі випускників усіх років обох міських навчально-виховних комплексів, а також команда ветеранів та молоді, які представляли радивилівський баскетбол. З побажаннями перемоги найсильнішим спортсменам відкриття змагань провів Радивилівський міський голова М.А.Карапетян. 

У підсумку напружених поєдинків перше місце здобула збірна команда ветеранів та молоді, друге - збірна школи №2, третє - школи №1. Кращим гравцем визнано В.Рабуша, захисником - А.Бортника, плеймейкером - Д.Чижа, центровим - О.Левицького.

Наступного дня у цьому ж спортивному залі відбулися ігри  за міжобласний кубок голови Радивиловської ОТГ з волейболу. Поєдинки проходили в безкомпромісній боротьбі. Особливе напруження серед гравців та вболівальників викликав фінальний матч між командами Радивилова та Кременця. В результаті перше місце і Кубок турніру отримали спортсмени Радивилова, друге місце - дубенчани,  третє - гравці  з Кременця. Кращим гравцем суддівська колегія визнала А.Тарасюка, ліберо - Т.Стецюка, блокуючим - В.Пелеха, зв'язуючим - Д.Луб'янецького.

Всі учасники змагань були нагороджені пам’ятними медалями міжобласного турніру. У заключному слові міський голова М.Карапетян висловив щиру подяку спортсменам за волю до перемоги, вболівальникам за підтримку команд, запевнивши, що подібні турніри знайдуть гідне продовження у Радивилівській об’єднаній територіальній громаді.

 

Володимир Мартинюк

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних