У величі Різдва Христового

Дата: 11.01.2020 13:07
Кількість переглядів: 390

Фото без описуЗ благословення Митрополита  Почаївського Владимира, намісника монастиря Свято-Успенської Почаївської лаври, у п’ятницю, 10 січня,  в міському Будинку культури було представлено Різдвяний вертеп за участі вихованців лаврської недільної школи та духовенства монастиря. Благовіствували з Вертепом із Почаєва у нашому місті вперше.

На найбільшій сцені міста було відтворено вікопомну історію про те, як Господь воплотився в людину у бідній Вифлеємській стаєнці. Чудове театралізоване дійство, що супроводжувалось хоровим виконанням різдвяних колядок  духовною братією Лаври, подарувало ні з чим незрівнянні емоції внутрішнього піднесення і одухотворення. Сотні глядачів щиро пройнялися різдвяною розповіддю, яка навіть крізь тисячоліття продовжує бути новиною над новинами.З програмою  різдвяних  колядок того вечора виступив також дитячо-юнацький хор храму Святого Олександра Невського під керівництвом регента Марії Семеряк.  Привітав присутніх і благочинний Радивилівського округу УПЦ о.Вячеслав. Він побажав, аби в ці святкові дні, і впродовж всього року, Всеблагий Господь благословляв кожну родину міцним здоров’ям, миром і достатком.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних