Хай рік новий щасливим буде!

Дата: 08.01.2020 10:15
Кількість переглядів: 407

Фото без описуЗ піснями-хороводами і святковим феєрверком радивилівці зустріли 2020-ий

Після того, як проб’є дванадцята година, і рік старий зустрінеться з новим, жителі та гості нашого міста, за доброю щорічною традицією, збираються на центральній площі Незалежності. Щоб настрій був на висоті, а щасливий момент зігрівався радісними усмішками, тут звучать пісні та лунають щиросердечні привітання. От і цього разу, така ж яскрава, як спалах бенгальських вогнів, новорічна програма проходила на головній сцені міста. Емоціями радості й добра забарвили перші години в новому році найкращі радивилівські виконавці. З вітальним словом до численної громади звернувся і міський голова М.А.Карапетян.  Він зауважив: 2019-ий, що вже відходить в історію, був прожитий плідно. Це один із найщедріших років у плані  різноманітних досягнень та успіхів. У кожному з напрямків життєдіяльності громади реалізовано важливі і навіть знакові задуми  й проекти, очевидцями яких стали тисячі місцевих родин. В новорічну ніч міський голова подякував усім, хто вкладає свій розум, талант та ініціативність на старт кожної доброї справи, аби примножити славу рідного міста, територіальної громади, які є найдорожчими серцю, бо це – наш спільний дім.

- Тож нехай Новий рік подарує нам світлу надію, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у кожну родину, - побажав він. - Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку і Божого благословення усім нам!

Щоб життя в наступні дванадцять місяців було сповнене радісних та яскравих миттєвостей, над площею розсипав  міріади кольорових іскор видовищний новорічний феєрверк, що його щорічно презентує до свята Радивилівська міська рада. Продовжилися веселощі біля головної новорічної ялинки  запальною дискотекою та хороводами.

Ось так, у хуртовині гарного настрою, добрих сподівань та з вірою у власні сили, робимо перші кроки у 2020-му. Тож нехай рік новий дарує тільки найкраще!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних