Ходив з краю в край Святий Миколай: завітав і в Радивилівську громаду!

Дата: 20.12.2019 11:32
Кількість переглядів: 367

Фото без описуДо дня Святого Миколая 97 діток громади пільгових категорій отримали солодкі подарунки від міської влади.

Добрий Чудотворець, на відвідини якого чекають в кожній українській оселі, і цьогоріч не оминув увагою дитячі надії та сподівання. Кожному залишив  під подушкою такі омріяні подарунки та сюрпризи. А до деяких діток нашої громади особисто завітав ще напередодні свята…Традиційно – не з порожніми руками.

З міського бюджету було профінансовано придбання солодких наборів дітям соціально-вразливих категорій. Адже, якби зазирнути у лист, написаний Святому Угоднику від малечі, яка волею життєвих обставин опинилась без батьківської опіки, або змушена боротися із важкою недугою, там, напевно, завжди знайдеться запис про улюблені всіма цукерки і ласощі.

За адресами проживання таких діток, які перебувають на обліку у центрі служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради, у середу, 18 грудня, навідався Святий Миколай зі своїми помічниками. Скільки радощів та світлих емоцій приніс із собою у кожен дім – можна було зрозуміти по щасливих усмішках малечі. У кожній хаті лунали вдячні слова -  і не лише  Добродію Миколаю, а й усім  причетним до такої благодійної акції, її ініціаторам в особі Радивилівського міського голови М.А.Карапетяна.

- Подібні вітання з подарунками здатні зробити трішки щасливішим чиєсь дитинство, ускладнене  хворобою чи непростими життєвими умовами, -прокоментувала Тетяна Франко, директор центру служб для сім’ї, дітей та молоді Радивилівської міської ради.

В четвер, 19 грудня, у малому Будинку культури (колишній кінотеатр) розгорнулась дивовижна передноворічна феєрія. Дітям з особливими потребами та дітям пільгових категорій нашої громади було організовано святковий захід «Україною, з краю в край, ходить Святий Миколай». Творчу подію відвідали цілими родинами, тож глядацька зала того дня була вщерть переповнена. Переливалась у світлі вогників святково прикрашена ялинка, і це додавало якогось особливого настрою. А на сцені, тим часом, створювали красиву передноворічну історію своїми талановитими виступами  кращі дитячі колективи міста. Виступили, зокрема, хореографічні колективи «Калейдоскоп» (керівник Яна Гуска), «SOUL ART” (керівник Кароліна Паскаль),  вокальні ансамблі міського Будинку школяра (керівник Ірина Чорнобай), читці-декламатори Будинку школяра (керівник Віра Почтарук), вихованці Радивилівської дитячої школи мистецтв. Під завісу концерту, наче щойно спустившись із зоряного шляху, у залу увійшов головний персонаж дня – Чудотворець Миколай. Після щедрих привітань він наголосив на важливості бути милосердним і співчутливим один до одного.  Тоді й людям щасливіше житиметься, як всі дороги вестимуть до добра.

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних