Головна ялинка в центрі міста засяяла новорічними вогнями!

Дата: 20.12.2019 10:28
Кількість переглядів: 367

Фото без описуЧарівна казка уже відкриває свої загадкові сторінки: і перші святкові сюжети несамовито захоплюють нас у вир гарного настрою та піднесених емоцій. В день Миколая Чудотворця, коли кожне серце відкрите для дива, у нашому місті відбувалось урочисте відкриття головної новорічної ялинки. На центральній площі зібралось чимало люду з дітьми, тут лунали чудові пісні та сердечні побажання. Щоб новий рік, який готується зробити панівний крок, стартував із добрих починань, до громади звернувся головний персонаж сьогоднішнього дня - Добротворець Миколай. Повіншувавши усіх з добрим здоров'ям, він дав символічний знак, після якого заблискотіла срібними переливами ілюмінація на святково прикрашеній ялинці. Запалали гірлянди на різдвяній шопці - уся ця краса викликала всезагальні оплески та радісні вигуки. Але найбільша втіха від такої події, звісно ж, дітям: вони вже попрактикувались у хороводах біля новорічної ялинки та отримали від міського голови М.А.Карапетяна солодкі гостинці. Адже прихід Святого Миколая наймолодші завжди пов’язують із подарунками, і завжди по-особливому нетерпляче очікують на це свято. Підтримуючи добрі традиції, Радивилівською  міською радою щорічно реалізовується гарна ініціатива – щойно головна ялинка урочисто засвітиться новорічною  ілюмінацією, усі діти, які приходять розділити казкову мить на площу Незалежності, безкоштовно отримують солодкі подарунки!

Того ж дня у четвер, 19 грудня, святкові заходи з нагоди відкриття новорічних ялинок відбулись по усіх старостинських округах об’єднаної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних