На порозі Різдвяної казки

Дата: 18.12.2019 16:51
Кількість переглядів: 339

Фото без описуКерівники гуртків декоративно-ужиткового напрямку Радивилівського міського Будинку школяра цієї середи запросили своїх друзів та поціновувачів краси у зимову казку, де навіть найбільші дива стають можливими. У затишній, світлій та домашній атмосфері  відбувся майстер-клас «Різдвяна казка», під час якого гості мали нагоду познайомитись з техніками святкового оформлення та дизайну оселі. 

На щирі та світлі емоції змогли налаштувати учасників зустрічі  керівники гуртків Будинку школяра. Вони дивували гостей фантазією, уявою, здатністю творити раніше небачене, уміння нестандартно мислити, висловлювати власні почуття та думки мовою творчості. Головні наставники майстер-класу -  В.Д.Ківельова, З.О Полімарчук., О.Г. Андриїшин, З.М. Дорошук, М.В.Кравчук, О.М. Довгалюк та О.Р. Мельничук подарували усім присутнім радість творчості, привідкрили закулісся у світ мистецтва. Бо краса, зроблена своїми руками, це прекрасна емоція, яку запам'ятають надовго.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних