На хореографічній висоті

Дата: 18.12.2019 16:43
Кількість переглядів: 394

Фото без описуВкотре відзначились вихованці зразкового аматорського ансамблю «Калейдоскоп» (керівник Яна Гуска). Старша група колективу, який функціонує при міському Будинку культури,  взяла участь у всеукраїнському фестивалі сценічної творчості «Майбутні покоління», який проходив минулих вихідних у м.Луцьк. Радивилівські учасники запали в саме серце не тільки глядачам фестивалю, а й авторитетній суддівській колегії. За підсумками конкурсної програми «Калейдоскоп» отримав найвищу нагороду конкурсу – став лауреатом премії «Гран-прі».

Як зауважила керівник колективу Яна Василівна Гуска, лише одне «Гран-прі» на цілу чималу хореографічну програму. І дісталась ця відзнака саме радивилівським виконавцям, які продемонстрували  високу злагоджену роботу на сцені, відпрацьовану пластику та зуміли передати широку гаму емоцій мовою танцю.

«Старша група - ви великі молодці! Пишаюся вами. Працювати з такою талановитою молоддю – саме задоволення», - відзначила художній керівник ансамблю на своїй сторінці у Фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних