У міському будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. З професійним святом вітали усіх, хто працює на благо територіальної громади.

З найкращими побажаннями до лідерів територіальної громади, людей з активною життєвою позицією, що в наш нелегкий час, попри  труднощі, переймаються проблемами інших, звернувся Радивилівський міський голова Микола Карапетян. Він зауважив, що працівники органів місцевого самоврядування це люди з підвищеною відповідальністю, завжди мудрі, толерантні, кожної хвилини готові проявити високий фаховий рівень. За їх безпосередньої участі зростає потенціал громади, формується її імідж та авторитет. Щоб розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє, і працює місцеве самоврядування:

-   Без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу. Ми, водночас, і законодавча, і виконавча гілки влади. Адже у сесійній залі приймаються відповідні рішення, а в повноваженнях виконавчого комітету міської ради  здійснювати наступні кроки для їх безпосередньої реалізації.  Кожне із таких рішень дає змогу нашій громаді розвиватися та міцнішати.

Міський голова авторитетно відзначив, що такі високі показники в обласному рейтингу, якими сьогодні вирізняється серед інших Радивилівська об’єднана громада, це результат злагодженої співпраці з депутатським корпусом. Він висловив вдячність депутатам, працівникам апарату міської ради, членам виконавчого комітету, працівникам комунальної служби та бригади з благоустрою – кожному, хто демонструє відданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, хто своєю щоденною працею примножує добробут громади, хто відповідальний за її успішний завтрашній день.  Особливі слова подяки Микола Карапетян висловив ветеранам місцевого самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Їхній багатий досвід роботи знаходить продовження в реалізаціях проєктів непростого сьогодення.

- Але ми не боїмося викликів… Адже місцеве самоврядування  причетне до всього: починаючи із спорту-освіти-медицини-сільського господарства,  і закінчуючи будівництвом нових об’єктів. Велику роботу зроблено за ці роки у нашій громаді… Для молоді розвиваємо спортивну інфраструктуру, у старостинських округах уже працюють сучасні тренажерні центри. Для дітей встановлені ігрові майданчики. Освітлюємо сільські населені пункти…  Роботи чимало, вона різнопланова і  кропітка. Але результат громада бачить, - підсумував Микола Карапетян. -  І найціннішою оцінкою для нас була й залишається  людська вдячність. Саме це стимулює і мотивує на нові, ще вищі досягнення.  

Урочистості продовжилися врученням квітів та нагород. Почесною грамотою та пам’ятним знаком обласної ради були відзначені  Петро Лисак, Микола Петлюк, депутати Радивилівської міської ради восьмого скликання; Ольга Юсюк, діловод загального відділу виконавчого комітету міської ради. 

За високий професіоналізм, компетентність та сумлінну працю на благо територіальної громади, згідно із розпорядженням міського голови, Почесними грамотами, квітами та святковими преміями були відзначені О.В.Бурмай,  діловод загального відділу виконавчого комітету Радивилівської міської ради; І.Ю.Довбиш, заступник міського голови Радивилівської міської ради; Н.О.Коваль, провідний спеціаліст з організаційно-кадрової роботи Радивилівської міської ради; В.О.Маркович, провідний спеціаліст, інженер – будівельник Радивилівської міської ради; В.Е.Оссас, головний спеціаліст (бухгалтер) Радивилівської міської ради; Н.А. Сідлярук, діловод загального відділу виконавчого комітету Радивилівської міської ради; Л.В.Шевченко, депутат Радивилівської міської ради п’ятого скликання; Н.В.Янчин, фахівець з інтерв’ювання Радивилівської міської ради.

В свою чергу, секретар міської ради Інна Герасимчук зачитала витяг із постанови Рівненської обласної профспілкової організації працівників державних установ «Про відзначення членів профспілки з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування». Президією обласного комітету профспілки Почесними грамотами були відзначені Радивилівський міський голова М.А.Карапетян та голова первинної організації профспілки працівників міської ради   О.М.Сиротюк.

Урочистості продовжилися чудовим святковим концертом за участю кращих аматорських колективів та виконавців об’єднаної громади.