За крок до прийняття бюджету

Дата: 06.12.2019 11:17
Кількість переглядів: 331

Фото без описуУ четвер, 5 грудня, відбулось перше пленарне засідання чергової, 69-ї сесії міської ради. Участь у роботі сесії взяли 23 депутати із 26-ти обраних. Порядок денний  було затверджено без змін та доповнень. Відповідно до рекомендаційних висновків постійних профільних комісій міської ради, на розгляд депутатів було внесено півтора десятка питань.

Одним із перших було ухвалено  зміни до місцевого бюджету на 2019 рік» (доповідала заступник міського голови з фінансово-економічних питань І.Ю.Довбиш). Оскільки  в ході голосування депутатами були підтримані зміни до рішення міської ради від 06.03.2019 року №701 «Про міську програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Радивилівська районна лікарня», на сесійному засіданні був також присутній  головний лікар районної лікарні Ф.Г.Стецюк. Про організацію харчування дітей в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Радивилівської ОТГ на 2020-2022 роки доповідала начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевська. Відповідно до результатів голосування, одноголосною більшістю було затверджено нові грошові норми харчування учнів на 2020 рік.

Реагуючи на звернення громадян, які стосуються врегулювання земельних відносин, депутати ухвалили низку рішень про затвердження проектів землеустрою та надання заявникам дозвільної документації (доповідала начальник відділу земельних відносин, екології та благоустрою міської ради Л.А.Льовін) .   

Звертаючись до депутатів, міський голова М.А.Карапетян оголосив у роботі сесії перерву: наступне пленарне засідання заплановано провести у четвер, 12 грудня. Саме тоді міська рада затверджуватиме бюджет на 2020-й рік.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних