Звітували ветерани

Дата: 28.11.2019 12:35
Кількість переглядів: 411

Фото без описуУ залі засідань міської ради проходила спільна звітно-виборна конференція міської та районної ветеранських організацій. В результаті голосування пост голови на наступні  чотири роки знову займатиме чинний керівник ветеранської організації Василь Андрійович Бондар.

У роботі конференції взяли участь голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян, в.о. голови районної державної адміністрації В.В.Стасюк, голова районної ради В.М.Кондик, член президії обласної ради ветеранів Л.Г.Дейнека.

До учасників заходу звернувся голова районної ветеранської організації В.А.Бондар, який подякував ветеранам за тісну співпрацю, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді, за добрі справи і активну життєву позицію та побажав здоров’я, довголіття та натхнення у громадській роботі.

Він детально зупинився на проведеній роботі організації ветеранів за звітний період, і відзначив тісну співпрацю з первинними організаціями та органами влади, зокрема, об’єднаної територіальної громади в особі міського голови М.А.Карапетяна. Зазначив, що між ветеранською організацією й місцевою  владою склалися міцні, конструктивні взаємини, в основі яких покладено принципи взаєморозуміння й відповідальності.

Паралельно делегати затвердили і звіт міської ветеранської організації. Її багаторічний керівник  Д. К. Воронко щиро подякував присутнім за тісну співпрацю та взаємопорозуміння:

  • Мої літа більше не дозволяють бути активним керівником, брати участь в організації всіх важливих подій, свят та зустрічей, - зауважив він. - Вважаю, гідно подовжувати цю справу зможуть молодші.

Щемні слова щирої подяки Дмитру Костянтиновичу, заслуженому ветерану, який невтомно допомагав іншим ветеранам, висловив міський голова М.А.Карапетян. Вручаючи почесну грамоту та преміальну відзнаку, він відзначив: 

  • Було надзвичайно приємно співпрацювати з Вами… Соціальний захист ветеранів праці та війни був і залишається одним із головних пріоритетів у роботі міської ради. Тому і надалі спрямовуватимуться всі зусилля, аби усі, хто досягнув поважного віку, почували себе захищено, отримували належну допомогу, були оточені увагою і підтримкою громади. Ми продовжуємо добрі традиції, співорганізаторами яких Ви були… Відзначаємо державні свята, ремонтуємо пам’ятники, наводимо порядок. Бо це наша історія, культура, наше бачення розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних