Поліцейських озброїли «Драгером»

Дата: 12.11.2019 18:16
Кількість переглядів: 387

Фото без описуРадивилівська міська рада закупила та передала у безкоштовне користування місцевому відділенню поліції сертифікований алкотестер «Drager»  для перевірки водіїв на тверезість.

 

Щоб придбати цей прилад, який є ліцензованим для використання на території України, з міського бюджету було виділено 51 000 гривень. Відтепер радивилівські поліцейські зможуть у найкоротший термін фіксувати та визначати стан сп’яніння водіїв транспортних засобів без необхідності їх освідчування у закладах охорони здоров'я. Вручення відбулось у вівторок, 12 листопада, під час позачергової, 68-ї сесії міської ради. Передаючи алкотестер начальнику Радивилівського відділення поліції В.М.Коркошу, міський голова М.А.Карапетян зауважив:

  • Керівництво і працівники Радивилівського відділення поліції попередньо зверталися з проханням придбати такий прилад, який би сприяв ефективній роботі у їх боротьбі із порушеннями правил дорожнього руху. Адже нетверезий водій, перебуваючи за кермом автомобіля, без сумніву, вчиняє злочинні дії. Бо створює ризик аварійної ситуації, і внаслідок такої бездумної поведінки можуть постраждати і навіть загинути люди.

У свою чергу, начальник Радивилівського відділення поліції В.М.Коркош висловив подяку міському голові за те, що правоохоронці  відтепер матимуть можливість самостійно тестувати порушників на стан алкогольного сп’яніння. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних