Дружбівські вогнеборці отримали пожежний автомобіль. І комплекти форменого одягу

Дата: 11.11.2019 09:18
Кількість переглядів: 452

Фото без описуЦя подія безпосередньо пов’язана із договором про стратегічне партнерство, підписаного два роки тому очільником Радивилівської ОТГ та бурмістром гміни Нове (Республіки Польща). У рамках такої співпраці  міський підрозділ ДСНС отримав від польської сторони спеціалізований пожежний автомобіль з автовишкою, призначеною для підйому рятувальників на найвищі точки висотних будинків та споруд. Оскільки така спецтехніка застосовується, здебільшого, у містах із щільною багатоповерховою забудовою, відбулись переговори міського керівництва з представниками Головного управління з надзвичайних ситуацій у Рівненській області. Було досягнуто потрібного консенсусу, і Радивилівська територіальна громада відтепер має одиницю пожежної спецтехніки, пристосовану саме до потреб своєї місцевості.

У п'ятницю, 8 листопада, на території Радивилівського підрозділу ДПРЧ-7 відбулась зустріч вогнеборців з головою міської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетяном, старостою Дружбівського старостату Л.Д.Юсюком.  Офіційне вручення сертифіката на спеціалізований автомобіль пожежникам с. Дружба здійснив начальник ГУ ДСНС України в Рівненській області, генерал-майор Служби цивільного захисту С.І.Крук.

Що це є певним показником, і жителі віддалених населених пунктів громади зможуть почуватися спокійніше, наголосив у своєму зверненні міський голова М.А.Карапетян: 

  • Наша робота, як і ваша, шановні рятувальники, націлена на захист безпеки населення. Вважаю, що й сільська служба порятунку теж повинна бути спроможною реагувати на небезпечні виклики, такі, як пожежа. Адже йдеться, передусім, про життя і здоров’я людей. Тому матеріально-технічне оснащення вогнеборців – дуже важливий аспект для їх ефективної роботи. Добре, що цей автомобіль відтепер буде у Дружбі, і ця техніка, впевнений, допоможе у відпрацюванні надзвичайних ситуацій, з якими вам доводиться стикатися… Чи то виїжджаючи на ліквідацію пожеж, чи на дорожньо-транспортні випадки. Дякую за вашу відданість і вважаю за необхідне запевнити: міська рада завжди докладатиме максимум зусиль, щоб ви мали чим працювати.

Пожежна автоцистерна, яку передали на "озброєння" Дружбівської МПК, може перевозити 2 тони води. Як зазначив С.І.Крук, ця спецмашина дозволить сільським вогнеборцям першими прибути на гасіння пожежі у своєму територіальному радіусі.

Міський голова вручив працівникам цього підрозділу формений одяг, після чого рятувальники району на чолі з начальником Б.В.Гетьманом провели оглядову екскурсію приміщенням 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Радивилів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних